Генерал ЗСУ розкритикував візит Зеленського на острів Зміїний

Генерал ЗСУ розкритикував візит Зеленського на острів Зміїний
Генерал Збройних вказав на помилки Зеленського і його підлеглих під час візиту на острів Зміїний. За його словами, вони порушили правила безпеки.

Колишній заступник командувача Силами спецоперацій Збройних сил, генерал запасу та ексзаступник голови РНБО Сергій Кривонос звинуватив президента Володимира Зеленського та команду воєначальників країни, які відвідували острів Зміїний, у піарі та непрофесійності. 

Про це він написав у своєму Facebook.

Кривонос заявив, що помилкою стало те, що глава держави сів з іншими військовими в один вертоліт.

На війні командир і начальник штабу на одному борту не літають, і в одній машині не їздять. Навіть за відсутності бойових дій на території країни – це закон. А тут: цілий штаб краЇни в одному гелікоптері летить над морем під прицілом російських ракет, - написав він. 

Кривонос прийшов до такого висновку після того, як побачив фотографії на сайті офісу Зеленського. Він зауважив, що світлини вийшли гарні, проте, "інше - ризиковано, непрофесійно і непродумано".

Нагадаємо, 9 серпня на острові Зміїний Зеленський представив нових командувачів Збройних сил. 

Читайте також
"Назвав би візит не "шарлатанством": Зеленський відреагував на слова президента Хорватії "Назвав би візит не "шарлатанством": Зеленський відреагував на слова президента Хорватії
Твіт Зеленського викликав бурхливі обговорення коментаторів.
"Слава Україні!": Ердоган привітав ЗСУ у Києві та зустрівся із Зеленським (відео) "Слава Україні!": Ердоган привітав ЗСУ у Києві та зустрівся із Зеленським (відео)
Турецький президент так вчиняє вже не вперше.
Зеленський підписав декларацію із президентом Польщі щодо наближення України до вступу в ЄС Зеленський підписав декларацію із президентом Польщі щодо наближення України до вступу в ЄС
Учора, під час робочого візиту до Польщі президент України Володимир Зеленський і польський президент Анджей Дуда підписали спільну двосторонню Декларацію про європейську перспективу України, яка є важливим кроком для вступу України до складу ЄС.
Loading...
Load next