Зеленський підписав санкції проти Шарія й Гужви

Зеленський підписав санкції проти Шарія й Гужви
Президент України Володимир Зеленський погодив рішення Ради національної безпеки й оборони про запровадження санкцій проти Шарія.

 20 серпня, президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про введення санкцій проти ряду осіб, серед яких Анатолій Шарій та Ігор Гужва.

На сайті президента опубліковано укази від 20 серпня про введення в дію рішення РНБО "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)".

Зазначимо, що укази набирають чинності з дня опублікування.

Згідно з додатками до указів, серед осіб, проти яких вводяться санкції – Ігор Гужва та Анатолій Шарій з дружиною Ольгою.

Нагадаємо, що 20 серпня Рада національної безпеки та оборони на засіданні ухвалила запровадити повний пакет санкцій проти Анатолія та Ольги Шаріїв, мами останньої Алли Бондаренко та головреда проросійського видання "Страна.ua" Ігоря Гужви.

Зазначимо, що у лютому 2021 року Служба безпеки України оголосила Шарію про підозру в учиненні державної зради.

Читайте також
"Подарунок" до дня народження: РНБО запровадила санкції проти Шарія (відео) "Подарунок" до дня народження: РНБО запровадила санкції проти Шарія (відео)
Рада національної безпеки і оборони запровадила повний пакет санкції проти подружжя Шаріїв – Анатолія та Ольги та проти Ігоря Гужви, головного редактора видання "Страна".
Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів
Санкції пропонується застосувати строком на 3 роки до 6 фізичних та 10 юридичних осіб, які поширювали продукцію та інформаційний контенту з виправданням збройної агресії РФ проти України.
Зеленський ввів санкції проти Фукса, Фірташа та оточення Путіна Зеленський ввів санкції проти Фукса, Фірташа та оточення Путіна
Обмежувальні заходи стосуються не лише Фірташа й Фукса, а й також декількох сотень людей та юридичних осіб.
Loading...
Load next