"Подарунок" до дня народження: РНБО запровадила санкції проти Шарія (відео)

"Подарунок" до дня народження: РНБО запровадила санкції проти Шарія (відео)
Рада національної безпеки і оборони запровадила повний пакет санкції проти подружжя Шаріїв – Анатолія та Ольги та проти Ігоря Гужви, головного редактора видання "Страна".

Учора, 20 серпня, Рада національної безпеки та оборони на засіданні ухвалила запровадити повний пакет санкцій проти Анатолія та Ольги Шаріїв, мами останньої Алли Бондаренко та головреда проросійського видання "Страна.ua" Ігоря Гужви.

Про це на брифінгу заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Він повідомив, що санкції ввели проти подружжя Шаріїв та Алли Бондаренко — мами Ольги Шарій. Сам Шарій уже заявив у своєму Telegram-каналі, що це такий подарунок на його день народження, і сказав, що почне "боротися проти родичів [Зеленського]".

Зазначимо, що у лютому 2021 року Служба безпеки України оголосила Шарію про підозру в учиненні державної зради.

Крім того, в березня СБУ повідомила, що виявила порушення під час реєстрації "Партії Шарія", зокрема факт внесення свідомо неправдивих даних під час перереєстрації політсили.

Читайте також
Зеленський підписав санкції проти Шарія й Гужви Зеленський підписав санкції проти Шарія й Гужви
Президент України Володимир Зеленський погодив рішення Ради національної безпеки й оборони про запровадження санкцій проти Шарія.
Зеленський ввів санкції проти Фукса, Фірташа та оточення Путіна Зеленський ввів санкції проти Фукса, Фірташа та оточення Путіна
Обмежувальні заходи стосуються не лише Фірташа й Фукса, а й також декількох сотень людей та юридичних осіб.
Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів Виправдовували агресію РФ проти України: Уряд пропонує ввести санкції проти 16 пропагандистів
Санкції пропонується застосувати строком на 3 роки до 6 фізичних та 10 юридичних осіб, які поширювали продукцію та інформаційний контенту з виправданням збройної агресії РФ проти України.
Loading...
Load next