Літак Зеленського не зміг приземлитися в Кишиневі через туман

Літак Зеленського не зміг приземлитися в Кишиневі через туман
Не лише літак Зеленського не може приземлитись у столиці Молдови. Зокрема, його румунський колега Клаус Йоханніс через туман також не може потрапити до Кишинева.

Президент України Володимир Зеленський разом з польським та румунським колегами сьогодні, 27 серпня, мав взяти участь в урочистостях з нагоди 30-річчя Незалежності Республіки Молдова. Однак, літак Зеленського, який прямував в молдавську столицю, не зміг сісти в Кишиневі через сильний туман. У результаті авіалайнер був змушений сісти в аеропорту Одеси, повідомляється у Telegram-каналі "Думская".

Через це військовий парад у молдовській столиці, присвячений Дню незалежності Республіки Молдова розпочнеться пізніше та із запізненням. 

Окрім літака українського президента в Одесі також сідає борт Air Moldova, який летів в Кишинів з Анталії.

Повідомляємо вам, що програма святкових заходів, присвячених 30-річчю незалежності, переноситься приблизно на годину. Затримка викликана густим туманом над аеропортом Кишинева, який не дозволив своєчасно приземлитися літакам президентів Клауса Йоханніса і Володимира Зеленського. Дякую за розуміння, - повідомляють молдовські ЗМІ.

Зокрема, в урочистостях з нагоди тридцятиріччя незалежності Молдови, крім Йоханніса і Зеленського, бере участь президент Польщі Анджей Дуда. Проте, він прилетів у Кишинів напередодні.

Читайте також
Літак Зеленського приземлився у Кишиневі для святкування Дня Незалежності Молдови (відео) Літак Зеленського приземлився у Кишиневі для святкування Дня Незалежності Молдови (відео)
Володимир Зеленський із запізненням прибув до Кишинева на святкування Дня незалежності Молдови. Президент Румунії Клаус Йоханніс теж не зміг вчасно дістатися до Кишинева.
Зеленський презентував логотип львівських авторів до 30-річчя Незалежності України Зеленський презентував логотип львівських авторів до 30-річчя Незалежності України
На сьогоднішній пресконференції Володимира Зеленського, яка розпочалась о 12 годині за підсумками двох років роботи на посаді президента держави презентували офіційний символ 30-річчя Незалежності України - синю квітку, що розцвітає.
Зеленський підписав декларацію із президентом Польщі щодо наближення України до вступу в ЄС Зеленський підписав декларацію із президентом Польщі щодо наближення України до вступу в ЄС
Учора, під час робочого візиту до Польщі президент України Володимир Зеленський і польський президент Анджей Дуда підписали спільну двосторонню Декларацію про європейську перспективу України, яка є важливим кроком для вступу України до складу ЄС.
Loading...
Load next