"Будемо захищати себе": Размумков відвідав район проведення Операції об’єднаних сил

"Будемо захищати себе": Размумков відвідав район проведення Операції об’єднаних сил
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков ознайомився з поточною безпековою та оперативною ситуацією в районі Операції об’єднаних сил в рамках поїздки до району проведення ООС.

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков перебуває у районі Операції Об'єднаних сил з робочим візитом. Він ознайомився з поточною безпековою та оперативною ситуацією на передовій.

Про це інформує пресслужба Верховної Ради. 

Глава Верховно Ради заявив, що Україна не мовчатиме на обстріли окупантів і захищатиме своїх військовослужбовців.

Він також зазначив, що останнім часом на Донбасі спостерігається загострення, яке "роблять проросійські бойовики".

Разумков наголосив, що нещодавні обстріли міста Авдіївка є серйозним порушенням домовленостей, які були взяті всіма сторонами процесу, але лише Україна виконує свої зобов'язання.

Але ми точно не будемо мовчати та будемо захищати себе, своїх військовослужбовців і громадян, які вимушені жити в таких умовах. Все, що буде залежати від нас, від військово-цивільної адміністрації, я впевнений ми виконаємо, - сказав Дмитро Разумков.

Спікер додав, що Київ готовий забезпечити роботу КПВВ на Донбасі, але бойовики на непідконтрольній території заблокували пункти пропуску. 

Читайте також
Позачергове засідання ТКГ: Арестович заявив, що Росія відмовилась з певних причин Позачергове засідання ТКГ: Арестович заявив, що Росія відмовилась з певних причин
Через нещодавно загибель мирного жителя на Донбасі, Російська Федерація відмовилась від участі у позачерговому засіданні ТКГ.
Путін заявив, що Україна не хоче повертати собі Донецьк та Луганськ Путін заявив, що Україна не хоче повертати собі Донецьк та Луганськ
Президент Російської Федерацій переконаний, що його країна зробила усе можливе для того, аби повернути Україні окуповані Донецьку та Луганську області.
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Loading...
Load next