Шмигаль презентував оновлену Програму діяльності уряду: що вона передбачає

Шмигаль презентував оновлену Програму діяльності уряду: що вона передбачає
Під час виїзного засідання фракції «Слуга народу» Прем’єр-міністр Денис Шмигаль презентував народним депутатам оновлену Програму діяльності Уряду. Про це повідомляє Урядовий портал.

Фото: kmu.gov.ua

У Програму, за його словами, увійшли спільні напрацювання урядовців, парламентарів і представників Офісу Президента, а також понад 500 залучених експертів.

«Документ включає найкращі світові практики організації роботи всієї влади. Програма складається з трьох груп національних пріоритетів; громадяни, держава, економіка. Далі йдуть 12 національних пріоритетів, які містять 97 завдань та понад 2000 заходів», — підкреслив Прем’єр-міністр.

Прем'єр наголосив, що метою Програми є:

  • сервіс для громадян; 
  • прогнозовані джерела фінансування;
  • досягнення очікуваних результатів; 
  • контроль за виконанням. 

Також Глава Уряду зауважив, що зміниться підхід до реалізації Програми. Він передбачатиме якісне наповнення документу завдяки залученню експертів, аналітиків, бізнесу та громадськості. А також використання ІТ-інструментів, які дозволять Програму ефективно виконувати.

«В ІТ-інструмент вже внесені всі завдання, що стоять перед Кабінетом Міністрів та міністерствами, сотні показників та таймлайнів, що дозволять в режимі реального часу розуміти як досягаються результати», — відзначив Денис Шмигаль.

Нагадаємо, цими вихідними депутати "Слуги народу" з'їхалися на збори парламентської фракції, які відбудуться в Трускавці Львівської області.

Читайте також
Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму
Кабінет міністрів на засіданні 29 вересня затвердив Стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
Боррель та Шмигаль обговорили посилення безпеки України і санкцій проти Росії (фото) Боррель та Шмигаль обговорили посилення безпеки України і санкцій проти Росії (фото)
Жозеп Боррель наголосив, що ЄС було і залишається надійним партнером України.
Україна зупиняє авіасполучення з Білоруссю Україна зупиняє авіасполучення з Білоруссю
У Кабінеті міністрів вирішили зупинити авіасполучення між Україною та Білоруссю з 26 травня і заборонити польоти над територією республіки.
Loading...
Load next