"Це дійсно принципи демократії": нардепи від "Слуги народу" відмовили Разумкову в зустрічі (відео)

"Це дійсно принципи демократії": нардепи від "Слуги народу" відмовили Разумкову в зустрічі (відео)
Спікер парламенту Разумков під час зустрічі планував обговорити його "незадовільну" роботу за 2 роки на посаді голови Верховної Ради.

Спікер готовий зустрітися з представниками своєї фракції і обговорити своє звільнення, "слуги народу" відмовились від зустрічі із Дмитром Разумковим. Так, голова ВР вже отримав офіційний лист з відмовою на пропозицію провести сьогодні засідання фракції "Слуга народу" та обговорити його можливу відставку. 

Про це заявила у програмі "Реальна політика з Євгеном Кисельовим" на телеканалі "Україна 24" нардепка Євгенія Кравчук та спікер парламенту Дмитро Разумков під час засідання Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту.

У нас не буде засідання фракції – ні окремо, ні разом з Разумковим. Якщо у когось виникнуть персональні бажання щось запитати, то, можливо, хтось це зробить, але це точно не буде засідання фракції, і це вже не змінить весь процес. Вранці будуть передані підписні листи, які були зібрані, це близько 200 людей з нашої фракції. І це станеться, ми маємо говорити реалістично, - заявила Кравчук.

Окрім цього вона також додала, що приблизно 200 нардепів зі "Слуги народу" зібрали підписи за відставку Дмитра Разумкова з посади спікера парламенту.

Зокрема, сам Разумков заявив, що "була запропонована зустріч фракції "Слуга народу" сьогодні на 18:00. Щодо ініціативи, яка надійшла від колег, про відкликання голови Верховної Ради. Я отримав офіційний лист про відмову, що сенсу в такій зустрічі немає".

Згодом спікер звернувся із питанням до першого заступника голови фракції Олександра Корнієнка й сказав: "Я правильно зрозумів, Олександр Сергійович?". На що той йому у відповідь ствердно кивнув головою.

Позиція опрацьована, випрацьована і дуже добре, що вона притримується лише однієї точки зору, а інших точок зору не потрібно. Це дійсно принципи демократії, - підсумував політик.

Після цього він звернувся з аналогічною пропозицією до колег з інших фракцій, запропонувавши провести схожу зустріч, на якій він готовий відзвітувати про свою діяльність за 2 роки на посаді голови Верховної Ради України. 

Читайте також:  Головним кандидатом на пост спікера парламенту, після ймовірного звільнення Дмитра Разумкова, у партії “Слуга народу” вважають першого заступника спікера ВРУ.

Читайте також
Відставка Разумкова: Арахамія розпочав збір підписів за відставку спікера Верховної Ради Відставка Разумкова: Арахамія розпочав збір підписів за відставку спікера Верховної Ради
Голова фракції та народний депутат від президентської партії "Слуга народу" Арахамія розпочав збір підписів за відставку Разумкова з посади голови парламенту.
Відставка Разумкова: у "Слузі народу" назвала ім'я основного кандидата на посаду спікера ВР Відставка Разумкова: у "Слузі народу" назвала ім'я основного кандидата на посаду спікера ВР
Головним кандидатом на пост спікера парламенту, після ймовірного звільнення Дмитра Разумкова, у партії “Слуга народу” вважають першого заступника спікера ВРУ.
"Переконували проголосувати": 50 депутатів вибачилися перед Разумковим за відставку (відео) "Переконували проголосувати": 50 депутатів вибачилися перед Разумковим за відставку (відео)
Керівництво "Слуги народу" і Офіс Президента тиснули на депутатів СН та інших парламентарів, щоб ті голосували за його відставку. Зокрема, близько півсотні депутатів підходили до Разумкова, щоб вибачитися.
Loading...
Load next