Дмитро Разумков прокоментував рішення Ради про свою відставку - відео

Дмитро Разумков прокоментував рішення Ради про свою відставку - відео
Сьогодні, 7 жовтня, на брифінгу після відставки с поста спікера ВР, Дмитро Разумков заявив про свій намір залишитися в політиці.

Фото: скріншот з трансляції телеканалу "Рада" 

Серед питань, які ставили вже колишньому голові Ради, було і питання про президентські амбіції. На це Разумков відповів: 

"Президентські вибори ще не стартували. Але раніше казали, що з голови Верховної Ради ніхто не ставав президентом. Цей запобіжник ми сьогодні прибрали. Далі подивимося", – заявив Разумков.

Він запевнив, що точно лишиться в політиці і продовжить свою діяльність як депутат. 

Також Дмитро Разумков, заявив, що будучи головою ВР він не міг бути другом своїм колегам. 

"Я ніколи не був другом президента", - сказав Разумков.

На питання про те, чому політик не написав заяву "за власним бажанням", щоб уникнути відставки, Разумков відповів коротко:

"Написати заяву - це слабкість".

Також екс-спікер заявив: "домовитись" зі мною по принципових питаннях зі мною не можна". "За 2 роки я ніяких конвертів не брав". 

Нагадаємо, сьогодні народні депутати відкликали Дмитра Разумкова з посади Голови Верховної Ради. За таке рішення проголосували 284 парламентарії.

Читайте також
Колишній монарх Іспанії покидає країну через корупційний скандал
Екскороль Хуан Карлос I, заявив, що залишає країну, щоб жити в іншій на тлі фінансового конфлікту.Після того як іспанський суд 8 червня почав вести розслідування щодо хабарництва та корупції до яких
Не підтримала закон про олігархів: Буймістер виключили з фракції "Слуга народу" Не підтримала закон про олігархів: Буймістер виключили з фракції "Слуга народу"
Раніше Буймістер не голосувала за президентський законопроєкт про деолігархізацію в обох читаннях та не підтримувала відкликання з посади голови Верховної Ради Дмитра Разумкова.
Через "тиск з боку керівництва": заступник генпрокурора Мамедов іде у відставку Через "тиск з боку керівництва": заступник генпрокурора Мамедов іде у відставку
Заступник генпрокурора Венедіктової Гюндуз Мамедов вирішив піти у відставку й зовсім йде з органів прокуратури.
Loading...
Load next