Смерть Полякова: у МВС пітвердили, що у крові нардепа знайшли метадон

Смерть Полякова: у МВС пітвердили, що у крові нардепа знайшли метадон
Наразі невідомо, який саме метадон, коли він потрапив в організм і як це могло вплинути на смерть нардепа. Зокрема, зараз слідство вивчає дві версії того, як метадон міг опинитися в крові нардепа - або Поляков сам його прийняв, або метадон був підмішаний йому в випивку.

В крові померлого, 8 жовтня, народного депутата Антона Полякова знайдений алкоголь і метадон, а смерть нібито настала в результаті реакції цих речовин. Експертиза вивчить, як чином і коли речовина потрапила в організм чоловіка. Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" заявив речник Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко.

Судово-медичні експерти повідомили слідству, що в організмі загиблого окрім алкоголю, невеликої дози, про що повідомив начальник київської поліції, є також така хімічна речовина як метадон. Але який саме це метадон був, коли він потрапив в організм відносно до часу смерті, як це могло вплинути на смерть – буде встановлено слідством, - повідомив Шевченко.

Відомо, що яким саме був цей метадон, коли він потрапив в організм депутата і як це могло вплинути на смерть Антона Полякова, ще мають встановити після глибоких медичних досліджень. Шевченко також нагадав, що розглядається дві версії смерті нардепа.

Версії дві – або був злочинний характер смерті, або ні. Або він сам вжив препарат, який, можливо, став причиною смерті, або його отруїли. Іншого не може бути, - додав речник МВС.

Нагадаємо, що раніше у поліції висунули попередню версію, за якою причиною смерті могла стати гостра коронарна недостатність, або ж отруєння невідомою речовиною. Розпочато кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство" з позначкою "природна смерть". За словами речника МВС Артема Шевченка, підозр ще нікому не оголошували.

Окрім цього, напередодні народна депутатка від "Слуги народу" Галина Янченко повідомила, що згідно з результатами токсикологічної експертизи, у крові Полякова виявили алкоголь і метадон.

Читайте також
Поліція розглядає дві версії смерті депутата Полякова, - ЗМІ Поліція розглядає дві версії смерті депутата Полякова, - ЗМІ
Наразі столичні правоохоронці вивчають записи камер спостереження, аби встановити, де був Антон Поляков до смерті і з ким він спілкувався напередодні.
"Його підвезли із іншої машини": таксист, який віз Полякова перед смертю зміни свідчення та зізнався у брехні "Його підвезли із іншої машини": таксист, який віз Полякова перед смертю зміни свідчення та зізнався у брехні
Полякова в машину таксі пересадили з іншого авто, хоча раніше таксист говорив, що підібрав нардепа на зупинці громадського транспорту.
Знайшли алкоголь і метадон: деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото) Знайшли алкоголь і метадон: деталі смерті депутата Полякова у таксі (фото)
Є ймовірність, що Поляков міг померти через одночасну дію на організм алкоголю та метадону. Проте, прокуратура запевняє, що поки щ не отримувала результатів експертизи.
Loading...
Load next