"Його підвезли із іншої машини": таксист, який віз Полякова перед смертю зміни свідчення та зізнався у брехні

"Його підвезли із іншої машини": таксист, який віз Полякова перед смертю зміни свідчення та зізнався у брехні
Полякова в машину таксі пересадили з іншого авто, хоча раніше таксист говорив, що підібрав нардепа на зупинці громадського транспорту.

Столичні правоохоронці майже добу тримали у відділенні поліції водія таксі, в машині якого виявили тіло народного депутата Антона Полякова. Зокрема, за совами адвоката таксиста, його підопічного побили у відділку за давання неправдивих свідчень щодо загибелі нардепа. Про це розповів адвокат в коментарі ТСН.  

Він дав покази. Він не знав і не міг знати, чи вони щось вживали, чи не вживали. Він збрехав, що він підібрав його на транспортній зупинці, а насправді, йому його підвезли із іншої машини і попросили доправити додому. От і все. Спершу він вирішив не вплутувати інших людей, тому сказав, що забрав із зупинки і віз. От хлопці його і наказали. Але слідів немає, експертиза не покаже, - наголосив адвокат водія.

Окрім цього, чоловік заявив, що окрім побиття, з боку правоохоронців були й інші порушення, адже замість трьох годин у відділку таксист провів майже добу, і це суперечить законодавству. Також від адвоката чоловіка приховували, де його допитують і коли звільнять: "Він звичайних хлопець і просто хоче жити".

Зокрема, адвокат також заявив, що водій таксі порушив правила дорожнього руху, що і стало причиною зупинки автомобіля патрульними, оскільки поспішав відвезти Полякова в лікарню, коли йому стало погано.

Зауважимо, що водій таксі має кримінальне минуле: у 2017 році він був підсудним за статтею 149 частини 2 за торгівлю людьми.

Нагадаємо, що в крові померлого, 8 жовтня, народного депутата Антона Полякова знайдений алкоголь і метадон, а смерть нібито настала в результаті реакції цих речовин. Експертиза вивчить, як чином і коли речовина потрапила в організм чоловіка.

Проте, наразі невідомо, який саме метадон, коли він потрапив в організм і як це могло вплинути на смерть нардепа. Зокрема, зараз слідство вивчає дві версії того, як метадон міг опинитися в крові нардепа - або Поляков сам його прийняв, або метадон був підмішаний йому в випивку.

Читайте також
"Таксист підібрав пасажира не випадково": у МВС розкрили деталі розслідування смерті Полякова "Таксист підібрав пасажира не випадково": у МВС розкрили деталі розслідування смерті Полякова
Перші результати експертиз у цій справі будуть не раніше, як за тиждень. І вже після цього правоохоронці зможуть озвучити основну версію смерті депутата.
На момент смерті Поляков перебував напідпитку та напередодні посварився зі Скороход, - поліція На момент смерті Поляков перебував напідпитку та напередодні посварився зі Скороход, - поліція
Наразі призначено судово-медичну та токсикологічну експертизу трупу, результати якої очікуються протягом двох днів.
Смерть Полякова: у МВС пітвердили, що у крові нардепа знайшли метадон Смерть Полякова: у МВС пітвердили, що у крові нардепа знайшли метадон
Наразі невідомо, який саме метадон, коли він потрапив в організм і як це могло вплинути на смерть нардепа. Зокрема, зараз слідство вивчає дві версії того, як метадон міг опинитися в крові нардепа - або Поляков сам його прийняв, або метадон був підмішаний йому в випивку.
Loading...
Load next