Поліція розглядає дві версії смерті депутата Полякова, - ЗМІ

Поліція розглядає дві версії смерті депутата Полякова, - ЗМІ
Наразі столичні правоохоронці вивчають записи камер спостереження, аби встановити, де був Антон Поляков до смерті і з ким він спілкувався напередодні.

На даний час Міністерство внутрішніх справ України розглядає дві версії смерті народного депутата Антона Полякова та не виключають, що загибель чоловіка могла бути умисним вбивством. Про це повідомляє видання "Страна" із посиланням на джерело в МВС.

Версій дві. Або він сам отруївся чимось, або його отруїли. От знайдемо, де він був і що робив перед посадкою в таксі, і багато буде зрозуміло, - повідомило джерело.

Також у МВС спростували інформацію щодо системи відеоспостереження Smart City й, що ніби то саме цієї ночі у ній стався збій: "Зараз правоохоронці його переглядають, щоб встановити, де був Поляков до смерті і з ким".

Нагадаємо, що за результатами розтину, смерть народного депутата настала внаслідок гострої коронарної недостатності, гострої ішемічної хвороби серця. Слідство наразі очікує результати інших судово-медичних досліджень.

Читайте також
Смерть Полякова: у МВС пітвердили, що у крові нардепа знайшли метадон Смерть Полякова: у МВС пітвердили, що у крові нардепа знайшли метадон
Наразі невідомо, який саме метадон, коли він потрапив в організм і як це могло вплинути на смерть нардепа. Зокрема, зараз слідство вивчає дві версії того, як метадон міг опинитися в крові нардепа - або Поляков сам його прийняв, або метадон був підмішаний йому в випивку.
"Треба залишатися людиною": Разумков прокоментував слова Третьякової про смерть нардепа Полякова (відео) "Треба залишатися людиною": Разумков прокоментував слова Третьякової про смерть нардепа Полякова (відео)
Напередодні Галина Третьякова прокоментувала смерть колеги з депутатської групи "За майбутнє" Антона Полякова у чаті партії "Слуга народу". Депутатка написала, що тепер стало "на одного ворога менше".
Нардепа Вірастюка погрожували вбити: в поліції розкрили подробиці Нардепа Вірастюка погрожували вбити: в поліції розкрили подробиці
Анонімом, який погрожував вбивством Василю Вірастюку виявився мешканець Миколаївської області 2002 року народження. Наразі столичні поліцейські з’ясовують мотиви та обставини його вчинку.
Loading...
Load next