"Шлях до ЄС - він для нас не потрібен зовсім", - Гордон (відео)

"Шлях до ЄС - він для нас не потрібен зовсім", - Гордон (відео)
Журналіст запевняє, що Європейський Союз приречений на розпад. Він також прогнозує, що цьому завадить США.

Журналіст Дмитро Гордон заявив, що Україні не слід вступати до Європейського Союзу, тому що він розпадеться.

Про це Гордон сказав в ефірі телеканалу "Україна 24".

Давно пора зрозуміти, що шлях до ЄС - він для нас не потрібен зовсім. Європейський Союз, як будь-яка імперія - приречений на розпад, - вважає журналіст. 

В ЄС, за його словами, існує нерівність країн, деякі з них вже заявляють про плани виходу з Союзу. Він також прогнозує, що США будуть "качати й розхитувати ЄС".

Лідери деяких країн Європи, каже Гордон, не допомагатимуть Україні, тому що "хочуть допомагати Росії за російські бабки".

Євросоюз не може вести однакову єдину політику, тому Україні треба перестати, на мій погляд, прагнути до Євросоюзу. Україні треба розібратися всередині України з собою, будувати потужну економіку, сильну армію ... нам потрібна своя потужна, сильна армія. І тоді з нами всі будуть хотіти розмовляти, - підсумував журналіст.

Читайте також
Байден поговорив з європейськими лідерами перед відеоконференцією Путіним Байден поговорив з європейськими лідерами перед відеоконференцією Путіним
Президент США поговорив із лідерами Німеччини, Італії, Франції і Британії .
Євродепутати вимагають надати Україні план дій щодо членства в НАТО Євродепутати вимагають надати Україні план дій щодо членства в НАТО
"Європейська народна партія" вимагає термінового зібрання в Європарламенті для обговорення ескалації російської агресії на кордоні з Україною.
Настав час скласти Україні дорожню карту для вступу до ЄС і НАТО: Кулеба Настав час скласти Україні дорожню карту для вступу до ЄС і НАТО: Кулеба
Україні потрібна чітка європейська та євроатлантична перспектива, заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба на форумі Re: Open Zakarpattia.
Loading...
Load next