Вигнання пропагандистів: на Миколаївщині місцеві зустріли журналістів телеканалу "НАШ" (відео)

Вигнання пропагандистів: на Миколаївщині місцеві зустріли журналістів телеканалу "НАШ" (відео)
Місцеві не раді були візиту пропагандистів з каналу "Наш". Хоча сам журналіст проросійського телеканалу - Назар Діордіц родом з Первомайська, де його і прогнали.

У місті Первомайськ Миколаївської області, місцеві активісти завадили пропагандистам телеканалу "Наш", що належить одіозному та відомому своїм проросійським спрямуванням політику Євгену Мураєву, знімати програму.

Про це на своєму Youtube-каналі розповів блогер та громадський активіст Сергій Стерненко.

Місцеві нагадали, що батьки їхнього одіозного земляка, журналіста Назара Діордіци (псевдо Максим Назаров) давно живуть у Москві. 

Цікавий факт, що Назар сам родом з Первомайська і посилав його і крив матом його давній знайомий.

 

Читайте також
Оприлюднені журналістами "плівки" Медведчука вивчають експерти, - СБУ (відео) Оприлюднені журналістами "плівки" Медведчука вивчають експерти, - СБУ (відео)
Справжність та достовірність матеріалів одного із українських проєктів журналістських розслідувань про діяння проросійського нардепа та кума Путіна, Віктора Медведчука в період 2014-2018 років наразі перевіряють експерти.
Мешканця Маріуполя судитимуть за пропаганду війни у соцмережі Мешканця Маріуполя судитимуть за пропаганду війни у соцмережі
На Донеччині судитимуть 50-річного чоловіка з Маріуполя через пропаганду у соцмережах.
Loading...
Load next