"Розпалюють ворожнечу": петиція активіста Стерненка про закриття телеканалу «НАШ» набрала 25 тисяч підписів

"Розпалюють ворожнечу": петиція активіста Стерненка про закриття телеканалу «НАШ» набрала 25 тисяч підписів
Тепер президент має її розглянути.

Електронна петиція активіста Сергія Стерненка щодо застосування санкцій проти телеканалу «НАШ» набрала 25 тисяч підписів, необхідних для того, щоб її розглянув президент Володимир Зеленський. Станом на 09:30 17 січня петицію підписали 25 014 осіб.

У звʼязку з цим, з метою захисту національної (та інформаційної зокрема) безпеки України, а також для протидії поширенню антиукраїнської пропаганди в інтересах держави-агресора, прошу президента України невідкладно ініціювати на засіданні Ради національної безпеки та оборони питання про застосування санкцій проти телеканалу НАШ з подальшим припиненням його мовлення на території України, — сказано в петиції.

Стерненко запевняє, що фактичний власник каналу Євген Мураєв (колишній депутат) неодноразово в його ефірі заперечував факт російської агресії, називаючи війну «громадянською».

Також в ефірі телеканалу зʼявлявся заступник лідера луганських бойовиків Родіон Мельник, який заявляв, що Донбас нібито не є частиною України. У тексті петиції наголошується, що ведучі та гості телеканалу регулярно розпалюють ворожнечу і поширюють антиукраїнську пропаганду. А Мер Полтави Олександр Мамай потрапив до бази «Миротворця».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, за українофобні висловлювання в ефірі телеканал «НАШ» хочуть позбавити ліцензії, "Максі-ТВ".

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Вигнання пропагандистів: на Миколаївщині місцеві зустріли журналістів телеканалу "НАШ" (відео) Вигнання пропагандистів: на Миколаївщині місцеві зустріли журналістів телеканалу "НАШ" (відео)
Місцеві не раді були візиту пропагандистів з каналу "Наш". Хоча сам журналіст проросійського телеканалу - Назар Діордіц родом з Первомайська, де його і прогнали.
В НАТО вважають, що Україна зможе самостійно відбити військову атаку Росії В НАТО вважають, що Україна зможе самостійно відбити військову атаку Росії
В Північноатлантичному альянсі повідомили про те, що Україна готова протистояти російській агресії та може зробити це самостійно. Так, якщо вторгнення Російської Федерації почнеться наступного тижня, українські війська впораються самі.
Акції за Стерненка: 43% українців не підтримують
Підтримують ув'язненого Сергія Стерненка 23% українців. Проте, вони не хочуть брати участі в протестах.
Loading...
Load next