Екснардеп України Олександр Онищенко отримав громадянство РФ

Екснардеп України Олександр Онищенко отримав громадянство РФ
За словами самого екснардепа-втікача Онищенка, він отримав російське громадянство "тільки за спортом" і зараз виступає за збірну Росії.

Колишній депутат Верховної ради Олександр Онищенко отримав громадянство Російської Федерації. Крім того, відомо, що політик нібито продає свою віллу у Німеччині, хоч сам це заперечує. 

За словами екснардепа, він набув російське громадянство наприкінці минулого року, повідомляє "Бабель". Зокрема, крім політики, Онищенко професійно займається кінним спортом. Він брав участь у Олімпійських іграх 2008 та 2012 років.

Я тільки отримав за спортом. Виступаю за збірну Росії зараз, - заявив колишній депутат.

 Також Онищенко спростував інформацію ЗМІ про те, що начебто продає свою віллу у Німеччині: "Не продавав і не продаю". Екснардеп пояснив, що це не вілла, а спортивний комплекс, який він очолює.

Я там тільки директор і менеджер. Був мій, я продав його у 2019 році. Зараз тут збірна Росії тренується. Російські інвестори купили, - додав Олександр Онищенко.

Зауважимо, що член наглядової ради Укрзалізниці Сергій Лещенко з посиланням на журналіста Deutsche Welle Євгена Тейзе 17 жовтня повідомив, що Онищенко продає за €19 мільйонів свою віллу в Німеччині, придбану у 2014 році. Через два роки Спеціалізована антикорупційна прокуратура домагалася арешту цієї нерухомості, однак суд їй у цьому відмовив. 

Читайте також
"Чому ж одразу нападуть?": Кива назвав можливе вторгнення РФ в Україну "звільненням" "Чому ж одразу нападуть?": Кива назвав можливе вторгнення РФ в Україну "звільненням"
Ілля Кива – відомий своєю проросійською позицією. Він постійно відвідує ефіри кремлівських пропагандистів, розповідаючи про "неонацистів" в Україні.
Литва в ОБСЄ: Росія паспортизацією в ОРДЛО намагається виправдати агресію щодо Україні Литва в ОБСЄ: Росія паспортизацією в ОРДЛО намагається виправдати агресію щодо Україні
Російська Федерація здійснює незаконну видачу російських паспортів та громадянства в окремих районах Донецької та Луганської областей, як привід для поновлення агресії проти України.
Росія планує видати до кінця року жителям ОРДЛО мільйон своїх паспортів Росія планує видати до кінця року жителям ОРДЛО мільйон своїх паспортів
Вже до кінця 2021 року Російська Федерація планує видати свої паспорти майже 1 мільйону жителів Донбасу. Цим самим люди які отримають російські паспорти стануть громадянами РФ.
Loading...
Load next