"Чому ж одразу нападуть?": Кива назвав можливе вторгнення РФ в Україну "звільненням"

"Чому ж одразу нападуть?": Кива назвав можливе вторгнення РФ в Україну "звільненням"
Ілля Кива – відомий своєю проросійською позицією. Він постійно відвідує ефіри кремлівських пропагандистів, розповідаючи про "неонацистів" в Україні.

Нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива назвав можливе вторгнення Росії в Україну "звільненням". Відповідний пост з’явився у телеграмі депутата.

Чому ж одразу нападуть? Звільнять! — заявив Кива. 

Своєю чергою на обурливу заяву Киви у Росії відреагував Володимир Джабаров. Він обіймає посаду першого заступника голови комітету Ради Федерації з міжнародних справ, пише РБК.

Відповідь Джабарова була такою ж абсурдною.

Ставлюся з великою повагою до депутата Киви за його безстрашність боротися з режимом. Але війна між нашими країнами — неможлива, — заявив Джабаров.

Раніше Ілля Кива заявив, виступаючи в ефірі російського пропагандистського політичного ток-шоу, що Україна має бути частиною єдиної союзної держави з Росією і РФ через вісім років прийшла забрати її. 

Сьогодні, через 10 років, Росія почала диктувати умови та заявляти про свої права. Про права на ту територію, яка, як я вважаю, має перебувати в одному союзі. Нашому слов'янському союзі. Це чудова політична гра, яка заслуговує на повагу... Вісім років тому ви віддали Україну, але забрали Крим, а за вісім років ви прийшли за всім, — заявив Кива.

Народний депутат настільки розійшовся у своїй промові, яка цілком може трактуватися Службою безпеки України як дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади (ст. 109 КК України), що його спробувала навіть зупинити одна з головних пропагандисток Кремля Скабеєва. Але Кива натяків не зрозумів.

Ми говоримо не про Росію, а про слов'янські народи, які мають об'єднатися та протистояти Заходу. Сьогодні Україна справді колонізована. І сьогодні дії України це лише дії колонізаторів, які використовують її як затравку, як витратний матеріал, як ресурс. І сьогодні справді Росія може відіграти ключову роль у майбутньому моєї країни, — резюмував Кива.

Нагадаємо, раніше нардеп від ОПЗЖ не зміг порахувати скільки буде разом 8+14+4.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Річниця вбивства Степана Бандери: Кива з автоматом та салютом "відсвяткував" роковини (відео) Річниця вбивства Степана Бандери: Кива з автоматом та салютом "відсвяткував" роковини (відео)
Ілля Кива є чинним народним депутатом України від проросійської "Опозиційної платформи – За життя". Водночас він записав чергове скандальне відео в якому пояснив, що так святкує загибель українського політичного діяча Степана Бандери, якого 15 жовтня 1959 року у Мюнхені вбив радянський агент КДБ Богдан Сташинський.
"Україна та Росія – один народ": Кива виступив на шоу Скабєєвої (відео) "Україна та Росія – один народ": Кива виступив на шоу Скабєєвої (відео)
Скандальний нардеп від ОПЗЖ вкотре висвітлює протиукраїнські погляди. Цього разу він підтримав тезу Путіна про "один народ".
Повномасштабне вторгнення Росії: Зеленський оцінив можливість нападу РФ на територію України Повномасштабне вторгнення Росії: Зеленський оцінив можливість нападу РФ на територію України
Президент України Володимир Зеленський оцінив ймовірність повномасштабного вторгнення з боку Російської Федерації й заявив про те, що Україна нещодавно пережила чергову загрозу нападу Росії у квітні цього року.
Loading...
Load next