Російську поетесу не пустили до України (відео)

Російську поетесу не пустили до України (відео)
Через незаконне відвідування Криму прикордонники заборонили росіянці в’їзд в Україну.

Правоохоронці розповіли Українській Правді, що 25-річна росіянка прилетіла в Україну з Іспанії. У ході оформлення документів прикордонники встановили, що вона незаконно відвідувала тимчасово окуповану територію АР Крим.

Росіянка під час спілкування з прикордонниками
Джерело: УП

Росіянка, яка виявилася поетесою та авторкою різних проєктів, неодноразово публікувала матеріали на кримську тематику та інформацію про відвідування тимчасово окупованої території України. Жінка зазначила, що на півострів їздила минулого року і потрапила туди потягом. За порушення норм українського законодавства громадянці Російської Федерації відмовлено у пропуску через державний кордон та заборонено в’їзд в Україну.

За порушення норм українського законодавства громадянці Росії було відмовлено у пропуску через кордон та заборонено в'їзд до України на 3 роки. За даними “Укрінформу”, мова йде про Алісу Денисову, яка в соцмережі “ВКонтакте” публікувала інформацію про своє перебування в окупованому РФ Криму.

Анастасія Рудюкpravdatut.news

 

Читайте також
Прокуратура розслідує 20 епізодів нищення довкілля в окупованому Росією Криму Прокуратура розслідує 20 епізодів нищення довкілля в окупованому Росією Криму
Під процесуальним керівництвом прокуратури Автономної Республіки Крим та міста Севастополя розслідуються 20 епізодів порушення законодавства у сфері охорони довкілля в окупованому Криму.
Апеляційний суд Києва дозволив затримати Аксьонова – ватажка російських окупантів з Криму Апеляційний суд Києва дозволив затримати Аксьонова – ватажка російських окупантів з Криму
Український суд дозволив затримати поплічника кримських окупантів Сергій Аксьонова.
"Я — учасник обох Майданів": Монастирський та МВС закликають українців мирно проводити акції 1 грудня (відео) "Я — учасник обох Майданів": Монастирський та МВС закликають українців мирно проводити акції 1 грудня (відео)
Він пікреслив, що правоохоронці з повагою ставляться до виявлення громадянської позиції і так само очікують поваги до себе.
Loading...
Load next