"Я — учасник обох Майданів": Монастирський та МВС закликають українців мирно проводити акції 1 грудня (відео)

"Я — учасник обох Майданів": Монастирський та МВС закликають українців мирно проводити акції 1 грудня (відео)
Він пікреслив, що правоохоронці з повагою ставляться до виявлення громадянської позиції і так само очікують поваги до себе.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський закликав громадян, які мають намір взяти участь у масових акціях 1 грудня, дотримуватись правопорядку та керуватися почуттям громадянської відповідальності. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Я — учасник обох Майданів, і для мене право на волевиявлення, свободу мирного зібрання та дотримання прав і свобод громадян мають високу цінність. У Нацполіції та Нацгвардії також є люди, які пройшли Майдани, а ще більше тих, хто брав участь у бойових діях у зоні проведення Антитерористичної операції або Операції об’єднаних сил, - написав Монастирський.

Можете не сумніватись, що ті, хто зараз стоять на службі громадського порядку, з повагою ставляться до виявлення громадянської позиції і так само очікують поваги до себе. Вони - на сторожі вашої безпеки і роблять усе для недопущення провокацій, - додав він.

Як повідомлялося раніше, президент України Володимир Зеленський сьогодні виступить у Верховній Раді з Посланням про внутрішнє та зовнішнє становище країни.

Також о 9.30 біля Верховної Ради розпочнеться акція "Спрощена система оподаткування – ТАК!". організована рухом "SaveФОП", з вимогою ухвалити законопроект № 5866-1, спрямований на захист спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності.

А вже ввечері о 19:30 на Майдані розпочнеться акція, організована партією "Демократична сокира", а також акція Національного корпусу.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Прошу вибачення у громадян України": Бутусов перепросив за емоції на пресконференції і неповагу до Зеленського "Прошу вибачення у громадян України": Бутусов перепросив за емоції на пресконференції і неповагу до Зеленського
26 листопада відбулася суперечка між журналістом і президентом України Володимиром Зеленським під час пресмарафону.
"Вони щось готують" — Шмигаль заявив, що за підготовкою держперевороту в Україні стоїть Росія "Вони щось готують" — Шмигаль заявив, що за підготовкою держперевороту в Україні стоїть Росія
Раніше глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Україна серйозно ставиться до доступної інформації про можливий держпереворот.
"Заздалегідь написана комедія": Саакашвілі у суді озвучив гучну заяву та звернувся до українців "Заздалегідь написана комедія": Саакашвілі у суді озвучив гучну заяву та звернувся до українців
Саакашвілі був затриманий в Грузії 1 жовтня після нелегального прибуття в країну.
Loading...
Load next