Місія ОБСЄ повідомила деталі блокування роботи в Донецьку

Місія ОБСЄ повідомила деталі блокування роботи в Донецьку
Місія ОБСЄ опублікувала звіт, в якому повідомила причини та деталі блокування її роботи в Донецьку.

Про це повідомлено у звіті ОБСЄ.

ОБСЄ зазначає, що навколо готелю ввечері 21 і вночі 22 жовтня зібралося приблизно 30 осіб, а вдень 22 жовтня спостерігачі нарахували вже 250 протестувальників.

Місія продовжувала фіксувати масове зібрання перед готелем, у якому проживають члени СММ у центральній частині непідконтрольного урядові Донецька. 22 жовтня патрулі з готелю не виїжджали та не приїжджали до нього. Упродовж звітного періоду навколо готелю, за спостереженнями Місії, тривало масове зібрання за участі приблизно 30 осіб (переважно чоловіків 30–39 років) протягом ночі проти 22 жовтня та до 250 осіб (чоловіків та жінок різного віку) упродовж дня 22 жовтня. Ввечері 21 та вночі 22 жовтня, за спостереженнями СММ, до 20 чоловіків (віком 20–29 і 30–39 років) регулярно чергували навколо готелю і щонайменше двоє повсякчас стояли на східному та західному під’їздах до готелю, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вдень 22 жовтня окупанти співали пісні, виступали з промовами і тримали плакати з критикою діяльності місії.

Вдень 22 жовтня команда СММ бачила, як деякі протестувальники час від часу збиралися перед готелем, співали пісень, виступали з промовами та тримали плакати з критикою діяльності Місії, а також програвали гучну музику через акустичну систему і дивилися фільми на переносному екрані, - повідомили в ОБСЄ.

Читайте також
"Більше схоже на Каїна та Авеля", - Зеленський прокоментував статтю Путіна (відео) "Більше схоже на Каїна та Авеля", - Зеленський прокоментував статтю Путіна (відео)
Після прочитання деяких частин статті президента РФ, Зеленський зазначив, що може тільки позаздрити Путіну, оскільки особисто він немає скільки вільного часу.
"На жаль, я не встигаю": Разумков не приїде на виїзне засідання РНБО на Донбасі "На жаль, я не встигаю": Разумков не приїде на виїзне засідання РНБО на Донбасі
Засідання РНБО вперше проведуть не у Києві, а на Донбасі. Зокрема, цього разу спікер Верховної Ради Дмитро Разумков вже не вперше пропустить засідання, проте на це є поважна причина.
Путін заявив, що Україна не хоче повертати собі Донецьк та Луганськ Путін заявив, що Україна не хоче повертати собі Донецьк та Луганськ
Президент Російської Федерацій переконаний, що його країна зробила усе можливе для того, аби повернути Україні окуповані Донецьку та Луганську області.
Loading...
Load next