"На жаль, я не встигаю": Разумков не приїде на виїзне засідання РНБО на Донбасі

"На жаль, я не встигаю": Разумков не приїде на виїзне засідання РНБО на Донбасі
Засідання РНБО вперше проведуть не у Києві, а на Донбасі. Зокрема, цього разу спікер Верховної Ради Дмитро Разумков вже не вперше пропустить засідання, проте на це є поважна причина.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумов заявив, що не зможе взяти участь у виїзному засіданні РНБО, яке проведуть в Донецькій області сьогодні, 30 липня. Причиною цьому стала тривала робоча поїздка Разумкова на південь України, яку спікер не міг скасувати, оскільки звик виконувати "те, що обіцяє". Про це повідомляє видання "Інтерфакс-Україна".

На жаль, я не встигаю. Відрядження планувалося два тижні тому, офіційні матеріали з'явилися понад тиждень тому, а про РНБО всі дізналися два дні тому. Тому, на жаль, я не міг вже скасувати свою робочу поїздку і до Миколаївської, і до Одеської областей, я звик виконувати те, що я обіцяю, - пояснив Разумков.

Зазначимо, що Дмитро Разумков з триденним робочим візитом, який триває з 28 по 30 липня відвідує Одеську і Миколаївську області. 

Зокрема, з робочою поїздкою та на засідання РНБО  в Донецьку область вже раніше прибув президент України Володимир Зеленський. Окрім цього, він вже взяв участь у заходах з нагоди річниці звільнення Авдіївки й наголосив, що саме вона стала 10 за рахунком містом у Донецькій області, яке звільнили українські захисники.

На сьогоднішньому засідання Ради національної безпеки і оборони розглянуть 8 питань. Серед них буде питання енергетичного сектору, медицини, води, а також політики у сфері захисту державного кордону.

Читайте також
"Будемо захищати себе": Размумков відвідав район проведення Операції об’єднаних сил "Будемо захищати себе": Размумков відвідав район проведення Операції об’єднаних сил
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков ознайомився з поточною безпековою та оперативною ситуацією в районі Операції об’єднаних сил в рамках поїздки до району проведення ООС.
"Коли була бійка у ВР, я вже був "стартанув": Василь Вірастюк розповів про політику та особисте (відео) "Коли була бійка у ВР, я вже був "стартанув": Василь Вірастюк розповів про політику та особисте (відео)
Найсильніша людина світу та заслужений майстер спорту України, який наважився стати народним депутатом та посісти місце у Верховній Раді. Ексклюзивне інтерв’ю Василя Вірастюка для телеканалу "ПравдаТУТ Львів" в якому він розповів про емоції в найяскравіші моменти своєї кар'єри, політику, стосунки з Зеленським та про особисте життя.
"Видно, що вчора був футбол": Разумкова розсмішила "рекордна" явка депутатів (відео) "Видно, що вчора був футбол": Разумкова розсмішила "рекордна" явка депутатів (відео)
Під час пленарного засідання у Верховній Раді був зафіксований "антирекорд" із неявки депутатів на роботу - зареєструвалися лише 132 народних депутати з більш ніж 400.
Loading...
Load next