"Я вже не вірю Трухіну" - Арахамія про ДТП за участі Трухіна

"Я вже не вірю Трухіну" - Арахамія про ДТП за участі Трухіна
Давид Арахамія розповів про відео з місця аварії за участі Трухіна та проведення експертизи ДНК.

Слідчий процес у справі народного депутата від парламентської фракції "Слуга народу" Олександра Трухіна, який 23 серпня начебто спричинив ДТП, досі триває, однак найближча до місця ДТП відеокамера показала, що за кермом був не він. Про це голова фракції “Слуга Народу” у Верховній Раді Давид Арахамія розповів в ефірі телеканалу “Україна 24”, повідомляє  Укрінформ.

Я вже не вірю Трухіну. Вважаю, що це має розслідування показати, був він за кермом чи не був. Камера дорожня є, якщо я не помиляюся, була доповідь силовиків, за 50 км, то там сидить не Трухін, але є частина людей, які вважають, що він міг пересісти після ДТП. Свіжих камер біля місця ДТП немає, тому зараз замовляють аналіз ДНК на подушках, триває слідчий процес, я чекаю результати, - сказав парламентарій.

Трухін заявив, що слідчі та адвокати заборонили йому коментувати перебіг розслідування.

Президент України Володимир Зеленський, коментуючи цю ситуацію, сказав, що якби в ДТП за участі Трухіна хтось би загинув, то цього депутата вже не було б у складі фракції “Слуга народу”.

Нагадаємо, що аварія за участі Трухіна сталася 23 серпня. Внаслідок ДТП травмовані шестеро людей, серед яких двоє дітей, а також голова комітету арбітрів федерації футболу України Лучано Лучі та його помічник. 

Тоді ж близько 30 українських медіа видалили повідомлення про дорожно-транспортну пригоду з участю народного депутата від "Слуги народу".

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
ДТП за участі Трухіна: у ДБР ще не встановили, чи був нардеп за кермом під час аварії (відео) ДТП за участі Трухіна: у ДБР ще не встановили, чи був нардеп за кермом під час аварії (відео)
Слідство у справі за фактом ДТП за участю народного депутата Олександра Трухіна поки що не отримало інформації, яка допомогла б встановити хто був за кермом автомобіля під час події.
Резонансне ДТП за участі Трухіна: ДБР шукає свідків (відео) Резонансне ДТП за участі Трухіна: ДБР шукає свідків (відео)
Державне бюро розслідувань отримало матеріали резонасної ДТП на Бориспільській трасі, можливим учасником якої був нардеп Олександр Трухін.
Зеленський не втручається у розслідування: скандальне ДТП за участю "слуги народу" Трухіна (відео) Зеленський не втручається у розслідування: скандальне ДТП за участю "слуги народу" Трухіна (відео)
Аварія трапилась напередодні Дня Незалежності, а 1 вересня про ДТП заговорив і сам Трухін – нардеп запевнив, що не планує нічого приховувати й згодом додав, що не був п'яним та боятись йому нічого, адже не вважає себе винним.
Loading...
Load next