ДТП за участі Трухіна: у ДБР ще не встановили, чи був нардеп за кермом під час аварії (відео)

ДТП за участі Трухіна: у ДБР ще не встановили, чи був нардеп за кермом під час аварії (відео)
Слідство у справі за фактом ДТП за участю народного депутата Олександра Трухіна поки що не отримало інформації, яка допомогла б встановити хто був за кермом автомобіля під час події.

Слідство й досі не встановило, чи був народний депутат від "Слуги Народу" Олександр Трухін за кермом автівки під час аварії, яка сталася 23 серпня на Бориспільській трасі.

Про це розповів виконувач обов'язків директора ДБР Олексій Сухачов в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

Він стверджує, що після того, як матеріали справи передали від Нацполіції до Держбюро розслідувань, слідчі призначили низку експертиз. Наразі очікуються результати експертиз.

Ми дуже очікуємо на результати, а після цього будемо ухвалювати рішення щодо процесуального статусу кожної людини, яка була в транспортному засобі, - сказав Сухачов.

За його словами, слідчі встановили усіх учасників події. Проте, у ДБР ще не встановили, хто був за кермом авто під час аварії. Зазначимо, що видання "Центр новин" із посиланням на очевидців повідомляло, що саме Трухін був за кермом авто, яке не дотрималося безпечної дистанції.

Ми не встановили, хто був за кермом, тому що не отримали матеріали з камер відеоспостереження, — заявив директор бюро.

Слідчі проаналізували всі записи з камер, які встановлені по дорозі від Полтави до Києва, але на ділянці магістралі "Бориспіль-Київ" проводився ремонт, тому камери були демонтовані, стверджує Сухачов.

Є інформація, що існує таке відео, і ми наявними каналами комунікації закликали громадян України надати додаткову інформацію, допомогти слідству. На жаль, поки ми нічого не отримали, - додав він.  

Нагадаємо, що аварія за участі Трухіна сталася 23 серпня. Внаслідок ДТП травмовані шестеро людей, серед яких двоє дітей, а також голова комітету арбітрів федерації футболу України Лучано Лучі та його помічник. 

Відео YouTube "Українська правда".
 

Тоді ж близько 30 українських медіа видалили повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з участю народного депутата від "Слуги народу".

Державне бюро розслідувань вже здійснюється досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні. Слідчі вивчають докази та матеріали, які вже були зібрані Нацполіцією.

Нещодавно, Голова Верховної Ради Дмитро Разумков заявив, що народний депутат фракції "Слуга народу" Олександр Трухін мав би відкрито розповісти про свою роль в автомобільній аварії.

 7 вересня Депутат Верховної Ради України від фракції "Слуга народу" Олександр Трухін заявив, що не вважає себе винним у резонансній ДТП.

Читайте також
Резонансне ДТП за участі Трухіна: ДБР шукає свідків (відео) Резонансне ДТП за участі Трухіна: ДБР шукає свідків (відео)
Державне бюро розслідувань отримало матеріали резонасної ДТП на Бориспільській трасі, можливим учасником якої був нардеп Олександр Трухін.
ДТП за участі Трухіна: відео поліції свідчить, що за кермом був нардеп ДТП за участі Трухіна: відео поліції свідчить, що за кермом був нардеп
ЗМІ повідомляють, що поведінка нардепа від "Слуг народу" щодо представників поліції, які прибули на місце аварії, була доволі агресивною.
Поліція прокоментувала ДТП за участі нардепа Трухіна: розслідування доручено слідчим ДБР (відео) Поліція прокоментувала ДТП за участі нардепа Трухіна: розслідування доручено слідчим ДБР (відео)
У поліції кажуть, що справу щодо ДТП за участі нардепа від "Слуги народу" Олександра Трухіна буде розслідувати Державне бюро розслідувань, оскільки там фігурує народний обранець.
Loading...
Load next