"Європейська Солідарність" заявила про незаконе стеження за Петром Порошенком

"Європейська Солідарність" заявила про незаконе стеження за Петром Порошенком
Партія "Європейська Солідарність" заявила про незаконне стеження за лідером політичної сили Петром Порошенком.

Сьогодні вранці у Козині біля помешкання п’ятого Президента був зафіксований автомобіль Фольксваген універсал білого кольору із затемненими вікнами, номерний знак АА 2984 ЕН, - про це повідомляє пресслужба партії.

Як з’ясувалося, такий номерний знак відсутній у базі автомобільних номерів і є номером прикриття для правоохоронних органів, що означає спостереження за Петром Порошенком. "Європейська Солідарність" одразу звернулась до Національної поліції України з відповідною заявою.

Що означає, що спостереження за Петром Порошенком ведеться за вказівкою влади, - наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, 12 червня 2020 року народні депутати з фракції «Європейська Солідарність» подали до Офісу Генпрокурора заяви про злочин щодо незаконного стеження за п’ятим Президентом України, лідером партії Петром Порошенком. Співголова фракції «Європейська Солідарність» у Верховній Раді Артур Герасимов оприлюднив фотографії автівок з нереальними у базі номерними знаками, які були зафіксовані поблизу помешкання п’ятого Президента. 

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
Порошенко звинуватив Офіс Президента у сутичках біля його будинку (відео) Порошенко звинуватив Офіс Президента у сутичках біля його будинку (відео)
Порошенко відреагував на акцію провокаторів біля його будинку у Козині. Він наголосив, що проплачені акції не зможуть змінити стратегію його політичної сили та не залякають ні його, ні його прибічників.
Зелений Порошенко: поліцейські встановили чоловіка, який облив експрезидента зеленкою (відео) Зелений Порошенко: поліцейські встановили чоловіка, який облив експрезидента зеленкою (відео)
На відео та фото, розміщених очевидцями в соцмережах, видно, що зеленка, зокрема, потрапила на обличчя та зуби експрезидента.
"Нетверезий слуга народу": у Верховній Раді розгорівся алкогольний сканадал
У Верховній Раді розгорівся "алкогольний скандал" між Петром Петром Порошенком та одним із депутатів "Слуги народу" - Сергієм Швецем.
Loading...
Load next