Зелений Порошенко: поліцейські встановили чоловіка, який облив експрезидента зеленкою (відео)

Зелений Порошенко: поліцейські встановили чоловіка, який облив експрезидента зеленкою (відео)
На відео та фото, розміщених очевидцями в соцмережах, видно, що зеленка, зокрема, потрапила на обличчя та зуби експрезидента.

Під час святкування 30-ї річниці незалежності України та після Маршу захисників в центрі Києва невідомий вилив в обличчя експрезидента Петра Порошенка зеленку. Правоохоронці негайно зупинили порушника та доставили до Печерського управління поліції. Згодом столичним поліцейським вдалось встановити особу чоловіка, повідомляє пресслужба управління Нацполіції Києва.

Зокрема, провокатор кинув зеленкою в п’ятого президента та лідера опозиційної партії "Євросолідарність" під час вшанування Героїв Небесної Сотні.

Зловмисником виявився уродженець Чернігівської області, 1999 року народження. Наразі з ним проводяться першочергові слідчі дії, - йдеться у повідомленні поліції.

Окрім цього, за даними правоохоронців, дії зловмисника кваліфіковані як хуліганство, й зараз з чоловіком спілкуються слідчі. Чоловіку загрожує до п'яти років обмеження волі

У мережі також з’явилося фото зловмисника.

Нагадаємо, що учора, 24 серпня, у центрі Києва після завершення святкових заходів до річниці Незалежності України було скоєно зухвалий акт вандалізму. Невідомий чоловік облив червоною фарбою сходи біля Київської міської державної адміністрації. Зловмисник також залив постамент з державним прапором і табличкою "Український національний прапор піднято 24 липня 1990 року".

Читайте також
Порошенко звинуватив Офіс Президента у сутичках біля його будинку (відео) Порошенко звинуватив Офіс Президента у сутичках біля його будинку (відео)
Порошенко відреагував на акцію провокаторів біля його будинку у Козині. Він наголосив, що проплачені акції не зможуть змінити стратегію його політичної сили та не залякають ні його, ні його прибічників.
"Європейська Солідарність" заявила про незаконе стеження за Петром Порошенком "Європейська Солідарність" заявила про незаконе стеження за Петром Порошенком
Партія "Європейська Солідарність" заявила про незаконне стеження за лідером політичної сили Петром Порошенком.
У затриманих в Україні "злодіїв в законі" знайшли 3,2 млн доларів і зброю У затриманих в Україні "злодіїв в законі" знайшли 3,2 млн доларів і зброю
Суд заарештував двох найвпливовіших "злодіїв в законі" в Україні – "Умку" та "Лашу Сван". Відомо, що двоє злочинців контролювали криміналітет одразу в кількох областях.
Loading...
Load next