Ексспікер Верховної Ради натякнув, чи буде брати участь у президентських виборах

Ексспікер Верховної Ради натякнув, чи буде брати участь у президентських виборах
Після звільнення він ще має намір продовжувати свою політичну кар'єру.

Дмитро Разумков прокоментував своє балотування у президенти в ефірі телеканалу "Україна 24".

На слова ведучого: "Ви ж не збираєтеся брати участь у виборах президента", колишній голова відповів:

  Хіба я таке казав? Я не казав "ні"

28 жовтня у тій же програмі політик розглянув можливість створення своєї політичної сили.



Будемо об'єднуватися, рухатися вперед, будемо… повертати людей – і в парламенті – до того, що є ті обіцянки, яких від нас чекають люди… Сили у мене на це є, час теж є, наснага є, команда є. Сподіваюся, буде більш широка. І я все буду робити, щоб довіра людей – навіть не рейтинг, а довіра – не падала, — наголосив Разумков.
 

Нагадаємо, що Разумков обіймав посаду спікера Ради з 29 серпня 2019 року. Він був головою пропрезидентської партії "Слуга народу", пройшов до Ради під першим номером її виборчого списку. 7 жовтня Верховна Рада звільнила з посади спікера парламенту Дмитра Разумкова. "За" проголосувало 284 нардепи, 215 голосів надала фракція "Слуга народу".

Тетяна Єркоpravdatutnews.com 
 

Читайте також
Стефанчук закрив засідання Ради: нардепи обиратимуть першого віцеспікера наступного тижня Стефанчук закрив засідання Ради: нардепи обиратимуть першого віцеспікера наступного тижня
На посаду першого віцеспікера Ради претендують двоє депутатів - Олександр Корнієнко зі президентської фракції "Слуга народу" та Софія Федина з партії експрезидента Петра Порошенка - "Європейська Солідарність".
"Слуги народу" відреагували на рішення ЦВК щодо відмови Вірастюку у депутатстві "Слуги народу" відреагували на рішення ЦВК щодо відмови Вірастюку у депутатстві
Партія "Слуга народу" в якої на 87-му окрузі на Івано-Франківщині балотувався у народні депутати Василь Вірастюк відреагувала на заяву ЦВК щодо відмови йому у реєстрації в народні депутати Верховної Ради.
Суд скасував протокол ЦВК про визнання Вірастюка обраним депутатом Суд скасував протокол ЦВК про визнання Вірастюка обраним депутатом
Верховний Суд скасував протокол ЦВК від 19 травня 2021 року про встановлення результатів виборів в окрузі 87 та визнання Василя Вірастюка обраним депутатом.
Loading...
Load next