У Кабміні заявили, що перший віце-прем’єр Любченко йде у відставку

У Кабміні заявили, що перший віце-прем’єр Любченко йде у відставку
Перший віце-прем’єр-міністр – міністр економіки Олексій Любченко подав заяву про звільнення.

Перший віце-прем’єр-міністр – міністр економіки Олексій Любченко подав заяву про звільнення, - про це повідомив у Telegram представник Кабінету міністрів України в парламенті Тарас Мельничук.

20 травня цього року Верховна Рада призначила голову Державної податкової служби Олексія Любченка першим віце-прем'єр-міністром - міністром розвитку економіки, торгівлі й сільського господарства України.

Олексій Любченко

1 листопада віцепрем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков подав до Апарату ВР заяву про звільнення з посади за власним бажанням. Таку ж заяву подав віце-прем’єр-міністр – міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський. Офіційна заява про звільнення від міністра захисту довкілля та природних ресурсів Романа Абрамовського надійшла до Апарату ВР 19 жовтня. 

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні замінити одразу п'ятьох міністрів: кадрові зміни у складі Кабміну - Володимир Фесенко В Україні замінити одразу п'ятьох міністрів: кадрові зміни у складі Кабміну - Володимир Фесенко
Головна тема наступного тижня – кадрові зміни у складі Кабміну. За двома позиціями – міністр оборони та звільнення міністра екології питання начебто вже вирішено.
Україні слід бути готовою до ескалації з боку РФ – Клімкін Україні слід бути готовою до ескалації з боку РФ – Клімкін
Ексміністр закордонних справ Павло Клімкін вважає, що загрози масованого вторгнення «завтра чи післязавтра» Росії в Україну наразі немає, але нам слід готуватися до ескалації та підняття Путіним ставок у його геополітичній грі.
В Офісі Президента обговорила підготовку візиту Зеленського до Великої Британії В Офісі Президента обговорила підготовку візиту Зеленського до Великої Британії
Заступник керівника Офісу Президента України Роман Машовець обговорив з Надзвичайним і Повноважним Послом Великої Британії в Україні Меліндою Сіммонс низку питань стосовно підготовки візиту Президента Володимира Зеленського до Великої Британії.
Loading...
Load next