Рейтинг довіри в українців очолює Зеленський, лідер антирейтингу - Петро Порошенко (інфографіка)

Рейтинг довіри в українців очолює Зеленський, лідер антирейтингу - Петро Порошенко (інфографіка)
Рейтинг партій очолює партія «Слуга народу», яку готові підтримати 20,4% серед тих, хто буде голосувати та визначився із вибором.

Рейтинг довіри до політиків очолює Володимир Зеленський, якому довіряють 39% опитаних, не довіряють водночас 59%. Юлії Тимошенко довіряють 26%, не довіряють – 72%. Петру Порошенку  довіряють 25%, не довіряють – 73%. Юрію Бойку довіряють 24%, не довіряють – 57%, не знають його – 16%. 

Якби найближчим часом відбулися вибори Президента, то 25,1% проголосували б за В.Зеленського (серед тих, хто голосуватиме та визначився з вибором). 14,1% підтримали б П.Порошенка, 10,1% – Ю.Тимошенко, 9,5% – Ю.Бойка, 7,3% – Д.Разумкова, 7,1% – І.Смешка, 6,0% – Є.Мураєва, 5,1% – В.Гройсмана, 4,3% – А.Гриценка, 3,9% – О.Ляшка. 2,0% – О.Тягнибока, 1,5% – А.Садового, - йдеться у повідомленні дослідження проведеного соціологічною групою «Рейтинг» протягом 21-23 жовтня 2021 року.

Таким чином, антирейтинг політиків очолює Порошенко, другою йде Тимошенко, а потім Зеленський. 

Рейтинг партій очолює партія «Слуга народу», яку готові підтримати 20,4% серед тих, хто буде голосувати та визначився із вибором. За партію «Європейська солідарність» – 15,8%, «Опозиційна платформа – За життя» – 12,0%, «Батьківщина» – 10,9%. Рейтинг інших політичних сил дещо нижчий. Так, партію «Сила і честь» підтримують 6,4%, партію Мураєва «Наші» – 6,3%, партію «Українська  стратегія Гройсмана» – 5,3%, Радикальну партію – 4,8%, «УДАР Віталія Кличка» – 4,2%, партію Шарія – 3,8%, ВО «Свобода» – 2,9%, партію «Голос» – 2,2%, партію «Самопоміч» – 1,9%. 

Соціологічна група "Рейтинг" провела опитування 21-23 жовтня в усіх областях України, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Методом CATI (Computer Assisted Telephone Interviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів було опитано 2500 респондентів. Похибка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше 2,0.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
Пентагон стежить за ситуацією на кордоні РФ та України - речник Пентагон стежить за ситуацією на кордоні РФ та України - речник
Пентагон уважно стежить за ситуацією на тлі повідомлень про нове скупчення російських військ на кордоні з Україною.
Бутусов судитиметься із Зеленським після звинувачення у провокації на Донбасі Бутусов судитиметься із Зеленським після звинувачення у провокації на Донбасі
Бутусов вважає, що його запросили на пресмарафон заради дискредитації
Михайло Подоляк відреагував на опублікування Яніною Соколовою документів про "вагнерівців" Михайло Подоляк відреагував на опублікування Яніною Соколовою документів про "вагнерівців"
Офісу президента не сподобалося, які документи оприлюднила Соколова.
Loading...
Load next