Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)

Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.

Відео інциденту опублікував 24 Канал.

На відео чути, як триває сесія міської ради. В той час депутат Юрій Гринів на телефоні відкрив портрет Володимира Путіна. Він перемалював контури обличчя, а потім домалював портрет самостійно, попри роботу. 

Відео: 24 Канал

Юрій згодом написав пост на своїй Фейсбук-сторінці, в якому виправдався за свій вчинок та пояснив, що він під час роботи сесії Львівської міської ради "малював карикатуру", яку вирішив продати на аукціоні. 

Всім привіт! Люблю малювати карикатури, мої друзі це добре знають. Найчастіше їх комусь дарую. Але вчорашню - копію відомої карикатури ПТН ПНХ, яку малюють, як правило, на туалетному папері і футболкам, хотів би виставити на аукціон, оскільки виявилось велика кількість знайомих, що захотіли її придбати. Обіцяю задекларувати дохід і всі кошти віддати волонтерам. Стартова ціна 1 грн, - йдеться в повідомленні. 

Фото: ФБ-сторінка Юрія Гриніва

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

Читайте також
Джонсон і Путін поговорили про війну на Україні Джонсон і Путін поговорили про війну на Україні
Джонсон дав зрозуміти Путіну, що нинішні відносини Великої Британії з Росією "не ті, що потрібні".
Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета Домашній арешт для Медведчука продовжено: слідчі наполягають на носінні електронного браслета
Адвокати Медведчука ознайомлюються з матеріалами справи. Саме це й відтерміновує вручення куму Путіна обвинувального акту та направлення його до суду.
"Росія зацікавлена у збереженні Зеленського". Гордон у прямому ефірі розкритикував керівництво України (відео) "Росія зацікавлена у збереженні Зеленського". Гордон у прямому ефірі розкритикував керівництво України (відео)
За оцінкою української розвідки, поблизу кордону між Росією та Україною зосереджено приблизно 92 тис. російських військовослужбовців.
Loading...
Load next