Разумков опублікував список нардепів зі свого міжфракційного об'єднання

Разумков опублікував список нардепів зі свого міжфракційного об'єднання
Народний депутат, ексспікер парламенту Дмитро Разумков опублікував список із 25 нардепів, які увійшли до його міжфракційного об'єднання "Розумна політика".

До нього увійшли 25 депутатів, зокрема, і зі "Слуги народу".

Так, окрім Разумкова, там є 2 представники "Батьківщини", виключена з фракції "Слуга народу" Людмила Буймістер, решта - "слуги", про це повідомляє УНН.

...публікую лист про створення МФО та перелік депутатів, що увійшли до складу об’єднання. Звернення про створення міжфракційного об'єднання "Розумна політика" вже знаходиться на розгляді керівництва парламенту. Наступного пленарного тижня головуючий на засіданні має офіційно оголосити про його створення, - написав Разумков у Telegram.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

Читайте також
В Офісі Президента обговорила підготовку візиту Зеленського до Великої Британії В Офісі Президента обговорила підготовку візиту Зеленського до Великої Британії
Заступник керівника Офісу Президента України Роман Машовець обговорив з Надзвичайним і Повноважним Послом Великої Британії в Україні Меліндою Сіммонс низку питань стосовно підготовки візиту Президента Володимира Зеленського до Великої Британії.
В Україні замінити одразу п'ятьох міністрів: кадрові зміни у складі Кабміну - Володимир Фесенко В Україні замінити одразу п'ятьох міністрів: кадрові зміни у складі Кабміну - Володимир Фесенко
Головна тема наступного тижня – кадрові зміни у складі Кабміну. За двома позиціями – міністр оборони та звільнення міністра екології питання начебто вже вирішено.
Україні слід бути готовою до ескалації з боку РФ – Клімкін Україні слід бути готовою до ескалації з боку РФ – Клімкін
Ексміністр закордонних справ Павло Клімкін вважає, що загрози масованого вторгнення «завтра чи післязавтра» Росії в Україну наразі немає, але нам слід готуватися до ескалації та підняття Путіним ставок у його геополітичній грі.
Loading...
Load next