Гео Лерос стверджує, що до нього прийшли вручати підозру (оновлено)

Гео Лерос стверджує, що до нього прийшли вручати підозру (оновлено)
Йому повідомлено про підозру за хуліганство у стінах парламенту.

Депутату Верховної Ради Гео Леросу вручили письмове повідомлення про підозру за грубе порушення громадського порядку у сесійній залі парламенту. Про це написало ДБР України. 

Депутата підозрюють у грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 4 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, арешт на термін до 6 місяців або обмеження волі на термін до 5 років.

Раніше Лерос заявив у соцмережах, що співробітники прокуратури й Держаного бюро розслідувань прийшли до нього, щоб вручити повідомлення про підозру. Про це він повідомляє на своїй Facebook-сторінці

Зараз мені у дворі будинку, де я проживаю, вручають підозру. Є ДБР та ГПУ. Чекаю на адвоката. Поки що мені невідомо за що саме, — написав Лерос.

Він додає, що "справ на мене сфабрикували багато, трансформація Зеленського в Лукашенко відбувається дуже швидко".

Нагадаємо, що 4 листопада Гео Лерос під час виступу у парламенті показав середній палець Володимиру Зеленському. Фракція "Слуга народу" повідомила після інциденту, що звернулася до регламентного комітету Ради з вимогою винести рішення щодо поведінки народного депутата Лероса.
 

Тетяна Єрко — pravdatutnews.com

Читайте також
Звинувачує Зеленського: Лерос знайшов пристрій для стеження під своїм авто (фото) Звинувачує Зеленського: Лерос знайшов пристрій для стеження під своїм авто (фото)
Нардеп Лерос заявив, що знайшов під своїм автомобілем засіб для відстеження місцезнаходження. У всьому звинувачує Офіс президента.
Порошенко звинуватив Офіс Президента у сутичках біля його будинку (відео) Порошенко звинуватив Офіс Президента у сутичках біля його будинку (відео)
Порошенко відреагував на акцію провокаторів біля його будинку у Козині. Він наголосив, що проплачені акції не зможуть змінити стратегію його політичної сили та не залякають ні його, ні його прибічників.
"Мінус Медведчук": Зеленський заявив, що кількість олігархів в Україні зменшилась "Мінус Медведчук": Зеленський заявив, що кількість олігархів в Україні зменшилась
Володимир Зеленський висловився та поділився своєю думкою щодо суду над Віктором Медведчуком. Президент також заявив, що нардеп був на законній основі позбавлений можливості використовувати медіаактиви і державне майно.
Loading...
Load next