Реакція соцмереж на середній палець Лероса Зеленському (фото)

Реакція соцмереж на середній палець Лероса Зеленському (фото)
Народний депутат Гео Лерос під час виступу у парламенті показав середній палець Володимиру Зеленському. 

Після цього фракція "Слуга народу" повідомила після інциденту, що звернулася до регламентного комітету Ради з вимогою дати оцінку і винести рішення щодо поведінки народного депутата Лероса.

 Доброго дня, пане президенте. Бачу, Ваш Єрмак теж тут. Я хочу Вам сказати, що я не боюся казати правду. Ви можете скільки завгодно травити на мене свої правоохоронні органи, "клєпати" справи, але я не боюся казати правду. Ви — головний зрадник в країні, — сказав Лерос.

Після цього спікер парламенту Руслан Стефанчук попросив вимкнути нардепу мікрофон. Той, виходячи з-за трибуни, показав Зеленському непристойний жест. 

Соцмережі розділились на два табори: ті, хто "за" середній палець владі та ті, хто з президентом. Ми зібрали найцікавіші. 

Користувачі звернули увагу на обличчя Зеленського в той момент:

Одна зі сторін конфлікту: 

Інша:

Питання, що звучало найчастіше:

Не оминули й тему вакцинації:

Тетяна Єрко — pravdatutnews.com

Читайте також
"Помолився за Гео Лероса": скандальний "слуга народу" Тищенко після бійки пішов у церкву (відео) "Помолився за Гео Лероса": скандальний "слуга народу" Тищенко після бійки пішов у церкву (відео)
Депутат від фракції "Слуга народу" Микола Тищенко напав на Гео Лероса під час його виступу за трибуною у Верховній Раді. У своєму виступі екс "слуга народу", а тепер позафракційний депутат Лерос критикував президента Володимира Зеленського та його команду, у цей час до трибуни підбіг Микола Тищенко та почав виштовхувати Лероса з трибуни.
Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео) Тищенка можуть виключити з фракції "Слуга народу" після бійки з Леросом (відео)
Не вперше "слуги народу" думають над виключенням скандального Миколи Тищенка з фракції через його витівки у парламенті та поза його межами. Так, наприкінці квітня цього року його ледь не виключили з партії через масштабну вечірку, яку він влаштував на честь дня народження своєї дружини, яка відбулась з порушеннями норм карантину.
НАБУ та САП здійснили обшуки в Харкові у помічників нардепа Куницького (відео) НАБУ та САП здійснили обшуки в Харкові у помічників нардепа Куницького (відео)
Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура проводять обшуки у справі, пов’язаній із народним депутатом від "Слуги народу" Олександром Куницьким.
Loading...
Load next