"Мінус Медведчук": Зеленський заявив, що кількість олігархів в Україні зменшилась

"Мінус Медведчук": Зеленський заявив, що кількість олігархів в Україні зменшилась
Володимир Зеленський висловився та поділився своєю думкою щодо суду над Віктором Медведчуком. Президент також заявив, що нардеп був на законній основі позбавлений можливості використовувати медіаактиви і державне майно.

Український президент Володимир Зеленський заявив, що після обрання запобіжного заходу Медведчуку в Україні зменшилася кількість олігархів, оскільки цей список покинув народний депутат підозрюваний у державній зраді від фракції "Опозиційної платформи – За життя".

Про це глава держави написав у своїй колонці у виданні "Фокус".

"Вперше за багато років не збільшилася, а зменшилася кількість олігархів. Мінус Медведчук. За допомогою законних інструментів Медведчук був позбавлений можливості використовувати медіаактиви і державне майно для того, щоб відверто бити по країні і наносити руйнівної шкоди державній безпеці. Будуть ще мінуси, поки всі олігархи не стануть просто великими бізнесменами", - зазначив Володимир Зеленський.

Зокрема Зеленський також додав, що "будуть ще мінуси", – поки всі олігархи не стануть просто великими бізнесменами. Адже Україні потрібна справжня демократія, "яка працює в інтересах всіх громадян, а не купки обраних".

"За допомогою законних інструментів Медведчук був позбавлений можливості використовувати медіаактиви й державне майно для того, щоб відверто бити по країні й чинити шкоду державній безпеці. Будуть ще мінуси, поки всі олігархи не стануть просто великими бізнесменами", - написав президент.

При цьому Зеленський наголосив, що українське суспільство розраховує на деолігархізацію, про що свідчили результати президентських виборів у 2019 році й додав, що чинна влада вже над цим працює.

Нагадаємо, що учора, 13 травня, Печерський районний суд Києва ухвалив рішення відправити під цілодобовий домашній арешт кума Путіна та депутата від фракції "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука до 9 липня.

 

Читайте також
Загрожує 15 років в'язниці та конфіскація майна: суд обирає запобіжний захід Медведчуку Загрожує 15 років в'язниці та конфіскація майна: суд обирає запобіжний захід Медведчуку
Сьогодні, 13 травня, проросійський депутат з фракції "ОПЗЖ" Віктор Медведчук прийшов до Печерського районного суду Києва, де йому наразі обирають запобіжний захід.
Офіс генпрокурора проситиме суд взяти Медведчука під варту Офіс генпрокурора проситиме суд взяти Медведчука під варту
В Офісі генпрокурора заявили, що провели процесуальні дії з підозрюваним депутатом Віктором Медведчуком та вручили йому клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Медведчук розповів де знаходиться його соратник та підозрюваний у держзраді Тарас Козак Медведчук розповів де знаходиться його соратник та підозрюваний у держзраді Тарас Козак
Кум Путіна та проросійський депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук, якому вчора обрали запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт розповів, що його соратник Тарас Козак, якого також звинувачують у державній зраді, наразі перебуває на лікуванні в Білорусі.
Loading...
Load next