Держкіно вперше заборонило прокат фільму за участю Володимира Зеленського (відео)

Держкіно вперше заборонило прокат фільму за участю Володимира Зеленського (відео)
Державне агентство з питань кіно заборонило прокат фільму "Ржевський проти Наполеона", в якому одну з головних ролей зіграв Президент України Володимир Зеленський.

Такі дії Держкіно пов'язані з тим, що з 6 жовтня 2015 року одного з акторів фільму російського коміка Юрія Гальцева включено до переліку осіб, які загрожують національній безпеці України, про це повідомляють "Українські новини".

Держкіно не видавало прокатне посвідчення на фільм "Ржевський проти Наполеона" (Росія, 2011, режисер М.Вайсберг) жодної компанії-дистриб'ютора з жовтня 2015 року, - йдеться у відповіді агентства на запит "Українських новин".

А згідно зі ст. 15 закону "Про кінематографію" забороняється прокат фільмів, у яких беруть участь включені до цього переліку особи.

"Ржевський проти Наполеона" - це російсько-українська комедія, що вийшла на екрани 25 січня 2012 року у форматі 3D. Реліз на DVD відбувся 23 лютого. Одну з головних ролей у фільмі виконав майбутній президент України Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський не лише зіграв у ньому роль Наполеона, а й виступив продюсером фільму разом зі своїми компаньйонами по "95 кварталу" Сергієм та Борисом Шефірами та Андрієм Яковлєвим, а також російським режисером та продюсером Сергієм Лівневим. Відомий російський комік Юрій Гальцев відіграв у ньому епізодичну роль мера. Фільм отримав переважно негативні відгуки в пресі.

Анастасія Фаль - pravdatutnews.com

 

Читайте також
"Мені набридло, коли говорять, що в нас країна олігархів": Зеленський назвав "червоні лінії" для великого бізнесу "Мені набридло, коли говорять, що в нас країна олігархів": Зеленський назвав "червоні лінії" для великого бізнесу
Зеленський заявив, що процес деолігархізації тільки почався в Україні. Посадками займаються правоохоронні органи.
Зеленський підписав закон про "локалізацію": вже не суперечить асоціації з ЄС Зеленський підписав закон про "локалізацію": вже не суперечить асоціації з ЄС
У грудні парламент ухвалив зміни до закону про державні закупівлі в оновленій редакції, яка прибрала ті зміни правил закупівлі, що суперечили Угоді про асоціацію з ЄС.
Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ
Президент України, Володимир Зеленський підписав указ згідно з яким Івано-Франківська та Київська області отримають нових очільників Служби безпеки України.
Loading...
Load next