У прямому ефірі Ольшанський порадив Москалю зняти труси, а той йому одягати шкарпетки

У прямому ефірі Ольшанський порадив Москалю зняти труси, а той йому одягати шкарпетки
Москаль стверджував, що олігархи в Україні стосунку до вартості газу не мають. Його намагався перебити Олександр Ольшанський, на що Москаль негативно відреагував.

Між заступником голови Виконавчого комітету реформ Олександром Ольшанським та колишнім головою Луганської та Закарпатської облдержадміністрацій Геннадієм Москалем відбулася суперечка впродовж прямого ефіру ток-шоу "Велика п'ятниця" на телеканалі "24 Україна".

Москаль запевняв, що українські олігархи стосунку до вартості газу не мають. За його інформацією, цими питаннями займається "Нафтогаз України", який встановлює ціни для населення країни, комунальних підприємств та комерційних структур.

Олександр Ольшанський постійно намагався його перебити, на що Москаль не став мовчати та негативно відреагував. Він зауважував на тому, що хоче довести свої твердження до кінця, а також "читати свій смартфон" та "одягати шкарпетки" перед тим, як приходити до студії.

На що Ольшанський запропонував Москалю "зняти труси"

Нагадаємо, раніше радник керівника офісу президента та президент Київської школи економіки Тимофій Милованов і юрист Геннадій Друзенко гучно поскандалили в прямому ефірі - словесний конфлікт ледь не переріс у справжню бійку.
 

Читайте також
"Така вже операція була!", - Геннадій Москаль про "Справу вагнерівців" "Така вже операція була!", - Геннадій Москаль про "Справу вагнерівців"
"...Москаль не підбирає слів про Зеленського.." підписав відеоблог Олексій Гончаренко.
Loading...
Load next