"Треба дати в око?": Милованов і Друзенко влаштували скандал у прямому ефірі (відео)

"Треба дати в око?": Милованов і Друзенко влаштували скандал у прямому ефірі (відео)
Обговорення антиолігархічного закону спричинило бурхливу дискусію у радника керівника Офісу Президента Тимофія Милованова та правника Геннадія Друзенко. Словесний конфлікт ледь не переріс у бійку, адже Друзенко заговорив про рукоприкладство.

Радник керівника офісу президента та президент Київської школи економіки Тимофій Милованов і юрист Геннадій Друзенко гучно поскандалили в прямому ефірі - словесний конфлікт ледь не переріс у справжню бійку. Інцидент трапився під час обговорення антиолігархічного закону, який спричинив бурхливу дискусію. Скандал розгорівся у прямому ефірі ток-шоу "Право на владу" учора, 23 вересня.

Зокрема, під час розмови з Тимофієм Миловановим правник Друзенко попросив ставитися до нього з повагою, зважаючи на його вік та наукові ступені. Однак, у відповідь радник голови ОПУ назвав таку пропозицію “ейджизмом”.

Так я ж не кажу, що ви молокосос? Не кажу. Це не ейджизм, - зазначив Друзенко.

Згодом, юрист дорікнув раднику керівника ОП за те, що той, позиціонуючи себе, як американський вчений, поводиться, "як серед папуасів". Окрім цього, Друзенко згадав історію, як колишній секретар РНБО Олександр Данилюк поставив Милованову синяк під оком

Треба дати в глаз, щоб ви замовчали? Так я дам, дуже просто, - сказав правник.

Проте, через декілька таких фраз ведуча ток-шоу Наталія Мосейчук була змушена припинити їх дискусію.

Нагадаємо, що раніше між Тимофієм Миловановим та журналістом Дмитром Гордоном трапилась словесна перепалка в прямому ефірі одного із провідних телеканалів України через невдалий жарт останнього. Причиною інциденту, стала фраза Милованова: "Я не приховую, що я дебіл. Я жартую", сказана ним ще у 2019 році. 

Зокрема, у ток-шоу Гордон нагадав, що під час великої пресконференції президента Зеленського, яка відбулась 20 травня, він, звертаючись до президента, процитував Милованова. Слова журналіста викликали в ексміністра негативну реакцію, після чого між співрозмовниками зав'язалась словесна перепалка, яка тривала декілька хвилин. Відео інциденту можна переглянути за посиланням ТУТ.

Читайте також
"Я приїхав на самокаті, а ви - на Maybach": сварка між Шаховим і Миловановим (відео) "Я приїхав на самокаті, а ви - на Maybach": сварка між Шаховим і Миловановим (відео)
Політики влаштували перепалку у прямому ефірі. Милованов заявив Шахову, що той їздить на елітному авто, хоча сам розповідає про бідність українців.
"Я вас перекушу і не поперхнуся": Гордон з Миловановим влаштували сварку в прямому ефірі (відео) "Я вас перекушу і не поперхнуся": Гордон з Миловановим влаштували сварку в прямому ефірі (відео)
Скандальний український журналіст Дмитро Гордон та колишній міністр розвитку економіки й позаштатний радник голови Офісу президента Тимофій Милованов влаштували словесну перепалку в прямому ефірі через невдалий жарт останнього.
Милованова обрали головою наглядової ради "Укроборонпрому" Милованова обрали головою наглядової ради "Укроборонпрому"
Президента "Київської школи економіки" та радника голови Офісу президента одноголосно обрали новим головою наглядової ради "Укроборонпрому".
Loading...
Load next