Якщо Росія наважиться на повномасштабну військову операцію проти України, то будуть наслідки, — Кулеба

Якщо Росія наважиться на повномасштабну військову операцію проти України, то будуть наслідки, — Кулеба
Франція та Німеччина обіцяють демотивувати Російську Федерацію від повномасштабної війни проти України.

Німеччина та Франція пообіцяли демотивувати Росію від повномасштабної війни проти України. Ці країни планують провести спілкування з Кремлем. Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, передає РБК-Україна. 

Спираючись на слова міністра, Франція та Німеччина заявили про наслідки для Росії, якщо почнеться чергова агресія проти України. 

Франція та Німеччина запевнили, що у разі, якщо Росія наважиться на повномасштабну військову операцію проти України, то будуть наслідки. Ми домовилися, що буде проведена комунікація з Росією, щоб демотивувати її від цих дій, - зазначив Кулеба.

Впродовж зустрічі міністрів закордонних справ країн Євросоюзу, яка відбулась сьогодні, Дмитро Кулеба порушив питання того, що саме партнери нашої держави можуть зробити, щоб стримати Росію від повномасштабної війни.

Це не лише політична комунікація. Це й усвідомлення Росією конкретних наслідків для її, зокрема економіки, у разі агресивних дій", - зауважив міністр.

Нагадаємо, раніше глава МЗС Дмитро Кулеба закликав Європейський Союз застосувати політичні та інші заходи для стримання Росії від майбутніх агресивних дій.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Кулеба закликав Європейський Союз вжити заходів щодо попередження чергової агресії Росії Кулеба закликав Європейський Союз вжити заходів щодо попередження чергової агресії Росії
Кулеба розповів Боррелю про безпекову ситуацію на Донбасі, в Криму та вздовж українських кордонів.
"Це матиме наслідки": генсекретар НАТО Столтенберг вкотре застеріг Росію від нової агресії проти України "Це матиме наслідки": генсекретар НАТО Столтенберг вкотре застеріг Росію від нової агресії проти України
У Кремлі заперечують будь-яку підготовку до вторгнення на територію України, водночас звинувачуючи країни Заходу в ескалації напруженості, зокрема у Чорному морі.
"Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони "Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони
За його словами, необхідно у максимально стислі терміни завершити процес формування Командування Сил територіальної оборони ЗСУ.
Loading...
Load next