Нелегальні мігранти залишають кордон між Білоруссю та Польщею

Нелегальні мігранти залишають кордон між Білоруссю та Польщею
Біженці залишають табір біля Кузьниці.

Нелегальні мігранти почали залишати прикордонний перехід «Кузьниця-Брузги» між Польщею та Білоруссю.  Про це повідомляє polsatnews.pl.

За даними віце-міністра МВС Польщі Мацея Вонсіка, режим диктатора Олександра Лукашенка відправив до кордону перші автобуси, які нібито мають забрати біженців.

Минула ніч на польсько-білоруському кордоні була відносно спокійною. Режим Лукашенка почав відправляти до кордону перші автобуси, які мають забрати мігрантів. Кількість людей у таборі біженців починає повільно зменшуватися, - розповідає Вонсік.

Польські прикордонники також опублікували відео, на якому видно, як група іноземців залишають табір біля Кузьниці. Вони рухаються під наглядом білоруських служб, кажуть польські прикордонники. Водночас куди саме вони прямують – невідомо.

Деякі мігранти також забирають з собою колоди – їх використовували напередодні під час спроби прориву на території Польщі. Мігранти двічі намагалися силою перетнути кордон минулої ночі, - повідомляє Речниця прикордонної служби Польщі Ганна Міхальська .

Нагадаємо, що сутички між мігрантами та польськими прикордонниками сталася вчора. Проти мігрантів, що намагаються прорватись через кордон Польщі на КПП Брузги-Кузниця, застосували водомети.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Лукашенко заявив про "анонімне кладовище" на кордоні Лукашенко заявив про "анонімне кладовище" на кордоні
За словами президента Білорусі на польсько-білоруському кордоні утворилось "море безіменних могил" .
Монастирський заявив, що Україна готується до ескалації на кордоні з Білоруссю Монастирський заявив, що Україна готується до ескалації на кордоні з Білоруссю
За словами Дениса Монастирського, Україна зацікавлена в розширенні співробітництва з ЄС для спільного протистояння загрозам гібридного характеру.
"Під дулами автоматів їх супроводжують до кордону", - Монастирський про те, як мігранти потрапляють на кордон Білорусі та Польщі "Під дулами автоматів їх супроводжують до кордону", - Монастирський про те, як мігранти потрапляють на кордон Білорусі та Польщі
Денис Монастирський розповів, що мігранти потрапляють на кордон Білорусі та Польщі під виглядом туристів.
Loading...
Load next