Лукашенко заявив про "анонімне кладовище" на кордоні

Лукашенко заявив про "анонімне кладовище" на кордоні
За словами президента Білорусі на польсько-білоруському кордоні утворилось "море безіменних могил" .

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що на польсько-білоруському кордоні з'явилося безліч безіменних могил біженців, але польська влада нібито приховує цю інформацію. Повідомляє  "РИА Новости".

Там уже у лісах у них безіменних могил море. І хто ховає цих людей? Не влада. Вони, там же надзвичайний стан запроваджено, туди нікого не пускають, - каже Лукашенко.

За його словами, журналісти та міжнародні спостерігачі працюють лише з білоруської сторони кордону.

Ті, що вмирають у польських лісах люди, вони там, вибачте, валяються, трупи, і люди, небайдужі поляки, відшукують цих людей у ​​лісах та їх ховають. Тому ось справді безіменні могили, - додає він.

Нагадаємо, що диктаторська пропаганда влаштувала "шоу": Лукашенко приїхав на кордон до мігрантів. Олександр Лукашенко відвідав табір біженців на кордоні Білорусі та Польщі. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Нелегальні мігранти залишають кордон між Білоруссю та Польщею Нелегальні мігранти залишають кордон між Білоруссю та Польщею
Біженці залишають табір біля Кузьниці.
"З якого переляку ми маємо брати їх до себе?" - Данілов про пропозицію СДПН направити білоруських біженців до України (відео) "З якого переляку ми маємо брати їх до себе?" - Данілов про пропозицію СДПН направити білоруських біженців до України (відео)
Сьогодні зовнішньополітичний речник депутатської групи німецьких соціал-демократів Нільс Шмід запропонував попросити Україну про допомогу.
Ситуація з мігрантами: Польща може закрити кордон з Білоруссю Ситуація з мігрантами: Польща може закрити кордон з Білоруссю
Прем'єр-міністр Польщі Моравецький запланував серію візитів до країн ЄС для обговорення з партнерами в Європі поточної геополітичної ситуації і загроз зі східного напрямку.
Loading...
Load next