"Люди, які це говорили, мають застрелитися після цього", — Арестович про розслідування Bellingcat

"Люди, які це говорили, мають застрелитися після цього", — Арестович про розслідування Bellingcat
Bellingcat із посиланням на колишнього главу ГУР Міноборони Василя Бурбу передає, що голова ВП Андрій Єрмак запропонував відкласти операцію на тиждень.

Радник голови ОПУ Олексій Арестович заявив, що не варто критикувати президента Володимира Зеленського та чиновників Банкової за провал спецоперації із затримання "вагнерівців". Про це він повідомив в ефірі телеканалу Україна 24, передає НВ. 

Він запевняє, що розслідувачі ніби з'ясували, що Офіс президента не відмовлявся від арешту бойовиків ПВК Вагнера.

Жодної відмови від угоди. Лише відстрочили на п’ять днів, якщо вірити найгіршому варіанту, який існує лише за словами Василя Бурби. Він не доведений. Рік ці люди гасають і розповідають про те, що ця операція — американська, турецька, ізраїльська, українська. Про те, що Порошенко санкціонував цю операцію. Про те, що багато було вигадано. Люди, які це говорили, мають застрелитися після цього, якщо залишилося бодай трохи честі, — сказав Арестович.

За словами Арестовича, міжнародна група журналістів начебто продемонструвала, що на Банковій — патріоти. 

Виходить розслідування, яким так лякали всіх. Що вони нам показали? Президент — патріот, керівник Офісу президента — патріот, який каже, що необхідно захопити вагнерівців, — зауважив радник.

Нагадаємо, 17 листопада Bellingcat опублікувала першу частину розслідування про спецоперацію з «вагнерівцями».

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Рапорт було написано у вересні: ексголова військової розвідки Василь Бурба звільнився з армії Рапорт було написано у вересні: ексголова військової розвідки Василь Бурба звільнився з армії
За словами ексрозвідника, міністр оборони Олексій Резніков підписав його рапорт на звільнення 15 грудня.
Єрмак обговорив з Нуланд деталі візиту Зеленського до США Єрмак обговорив з Нуланд деталі візиту Зеленського до США
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провів телефонну розмову із заступницею держсекретаря США Вікторією Нуланд під час якої обговорили деталі майбутнього візиту Зеленського до США.
"Це спільна розвага" у президента. Лерос оприлюднив відео, на якому нібито Лещенко щось нюхає "Це спільна розвага" у президента. Лерос оприлюднив відео, на якому нібито Лещенко щось нюхає
У соцмережі з'явилося відео із чоловіком, схожим на члена Наглядової ради «Укрзалізниці» та блогера Сергія Лещенка, який нібито вдихає невідому речовину.
Loading...
Load next