"Зрада «воєнно-політичного керівництва»" - Яніна Соколова опублікувала небачені документи у справі "вагнерівців" (фото)

"Зрада «воєнно-політичного керівництва»" - Яніна Соколова опублікувала небачені документи у справі "вагнерівців" (фото)
Журналістка опублікувала раніше небачені документи, які, за її словами, викривають причетність верхівки української влади до зриву операції "вагнерівців".

Відповідні документи журналістка Яніна Соколова опублікувала на своїй фейсбук-сторінці.

Яніна Соколова заявила, що ці документи їй "підкинули на флешці біля робочого офісу кілька днів тому".

Ми ретельно вивчили їхні вміст. І хочемо поділитися ними із вами. Вважаємо їх оригінальними. Тому наважилися опублікувати. Опублікованих нижче документів ви не бачили ніде. Вони публікуються вперше, - йдеться у повідомленні Соколової.

Один з опублікованих документів — звіт щодо проведення спецоперації Авеню 2020 року за підписом Василя Бурби — тодішнього начальника Головного управління розвідки Міноборони.

У ньому йдеться про те, що заплановані на 30 липня та 1 серпня рейси "Turkish Airlines", на яких мали летіти російські найманці, завербовані для нібито роботи у Венесуелі, було перенесено за рішенням «вищого військово-політичного керівництва» України.

Нагадаємо, вчора Bellingcat опублікував першу частину розслідування про спецоперацію з "вагнерівцями".  У ній йдеться про те, як українським розвідникам вдалося завербувати бойовиків ПВК «Вагнера» та отримати прямі докази їхньої участі у військових злочинах. Головними тезами поділився Олексій Гончаренко.

  • ГУР провели фантастичну спецоперацію, яка ввійде в підручники по навчанню в усіх спецслужбах світу.
  • Зеленський знав про операцію і був в курсі підготовки та того, як саме має відбуватись ця операція. (А якщо знає Зеленський, то знає і Єрмак).

Віра Коновал - pravdatutnews.com 

Читайте також
"Я хочу всім сміливо заявити, що це брехня", - Соколова відповіла на звинувачення щодо скандалу з “вагнерівцями” "Я хочу всім сміливо заявити, що це брехня", - Соколова відповіла на звинувачення щодо скандалу з “вагнерівцями”
Журналістка опублікувала раніше небачені документи, які, за її словами, викривають причетність верхівки української влади до зриву операції "вагнерівців".
Росія назвала Шевченка російським поетом: відповідь МЗС
МЗС України відреагували на заяву російських пропагандистів про відношення постаті Тараса Шевченка та його творчості до Росії. Українські дипломати назвали це маніпулятивним і зухвалим посяганням країни-агресора на спадщину поета.
Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ
МЗС РФ висилає з Росії консула України Сергія Дірезу. Він брав активну участь у захисті громадян України, відвідував суди і СІЗО, де незаконно тримають українських політв'язнів.
Loading...
Load next