Михайло Подоляк відреагував на опублікування Яніною Соколовою документів про "вагнерівців"

Михайло Подоляк відреагував на опублікування Яніною Соколовою документів про "вагнерівців"
Офісу президента не сподобалося, які документи оприлюднила Соколова.

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк відреагував на звіт розвідки щодо "вагнерівців", опублікований журналісткою Яніною Соколовою. Про це повідомляє Українська правда.

На мій погляд, абсолютно некоректно, тим більше у державі, що воює, коли громадяни цієї держави "вивалюють" у публічну площину методи роботи власної розвідки, розкривають алгоритми, методики і навіть абсолютно непублічні цілі роботи розвідників.

Це дуже серйозний і болісний удар по наших можливостях як держави – коли відкрили конкретні факти про документування учасників війни проти України, яке проводилося з 2014 року.

Наш противник тепер знає всі найважливіші нюанси того, як нашим розвідникам і спецслужбам вдавалося збирати докази винуватості росіян, - заявяє Михайло Подоляк.

Нагадаємо, що "Зрада «воєнно-політичного керівництва»" - Яніна Соколова опублікувала небачені документи у справі "вагнерівців". Журналістка опублікувала раніше небачені документи, які, за її словами, викривають причетність верхівки української влади до зриву операції "вагнерівців". 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією "Ми за мир у регіоні": Ердоган офіційно заявив, що Туреччина готова стати посередником між Україною та Росією
За словами турецького лідера, для цього Анкара налагодила контакти і з українською стороною, і з президентом РФ Володимиром Путіним.
Інформація про те, що РФ доправляє до кордону з Україною кров та медичні матеріали — не відповідає дійсності, — Маляр Інформація про те, що РФ доправляє до кордону з Україною кров та медичні матеріали — не відповідає дійсності, — Маляр
Про це заступник міністра оборони Ганна Маляр написала у фейсбуці.
"Критично важливо зберігати спокій": у МЗС заявили, що ЗСУ готові давати відсіч "Критично важливо зберігати спокій": у МЗС заявили, що ЗСУ готові давати відсіч
У Білому домі вчора заявили, що Росія може розпочати вторгнення в Україну під час Олімпіади.
Loading...
Load next