Із Сирії евакуювали 14 громадян

Із Сирії евакуювали 14 громадян
Черговий літак із Сирії прибув до аеропорту "Жуляни" у Києві.

14 громадян із Сирії доправили в  Україну, серед них 3 жінок та 11 дітей. Повідомляє Президент України.

У результаті складного переговорного процесу за участю українських дипломатів, що тривав кілька місяців, і завдяки їхнім зусиллям громадян України вдалося повернути на батьківщину.

Вони перебували в таборі закритого типу Аль-Хол на північному сході Сирії. Це – найбільша група українців, яку вдалося повернути додому за весь час проведення евакуаційних операцій із цієї країни.

У Сирії залишаються ще 19 громадян, які чекають на евакуацію з табору Родж.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
З табору біженців у Сирії евакуювали українку із чотирьма дітьми (відео) З табору біженців у Сирії евакуювали українку із чотирьма дітьми (відео)
У 2017 році стало відомо, що в двох закритих таборах — Аль Холл і Родж, на території північно-східної Сирії знаходяться українці - жінки і діти. Їх почали евакуювати з кінця 2020 року після багаторічних переговорів.
Росія планує наступ на Україну зі 175 тисячами військових, – The Washington Post (фото) Росія планує наступ на Україну зі 175 тисячами військових, – The Washington Post (фото)
Американська розвідка встановила, що Кремль планує наступ на Україну на кількох фронтах. На початку 2022 року Росія може застосувати військових.
Трьох керівників організації Медведчука підозрюють у держзраді
Організація «Український вибір», лідером якої є Медведчук сприяла російській окупації Криму, внаслідок чого трьом прибічникам кума Путіна оголосили про підозру у державній зраді.
Loading...
Load next