Пресконференція Володимира Зеленського: президент назвав свої найбільші досягнення та перші відповіді на запитання (оновлено)

Пресконференція Володимира Зеленського: президент назвав свої найбільші досягнення та перші відповіді на запитання (оновлено)
Володимир Зеленський проводить пресконференцію.

Сьогодні о 12:00 розпочався пресмарафон Володимира Зеленського "30 запитань президенту України". Захід присвячений "екватору" його каденції. У розмові з журналістами очільник держави висвітлює низку суспільно важливих та актуальних для країни тем.

Журналістів, які запрошені на прес-конференцію, розділили на групи. Кожну з них запрошуватимуть до спілкування з президентом.

Володимир Зеленський заявив, що виконує свої найскладніші обіцянки. Водночас легші – команда глави держави виконає найближчим часом.

Також він заявив, що Україна має розраховувати на свою армію. Президент також пояснив, що наразі "йде залякування".

Президент Зеленський наголосив, що посадками в країні займаються правоохоронні органи. Проте там, де глава держави бачить зраду на найвищому рівні, рішення не змушують довго чекати.

Зеленський додав, що через енергетичну кризу та погану ситуацію з коронавірусом люди не бачать досягнень влади. Він як очільник держави приймає багато рішень, серед яких є й помилкові.

Однак політик відзначив прогрес у боротьбі з коронавірусом: "Є 90 тисяч ліжок для хворих на коронавірус. Було 5 тисяч. Є мільйони вакцини".

Щодо судової реформи, наголосив Зеленський, то її тільки почали. Це ж стосується і боротьби з олігархами.

Також під час спілкування із журналістами він заявив, що люди не бачать багатьох перемог.

Медіа підтримують, на жаль, наративи щодо того, що "караул, енергетична криза, караул, ковід, помирають люди" тощо. Люди не бачать багатьох перемог. Є помилки. Я щодня приймаю сто рішень: правильних, неправильних. Іноді, на жаль, помилкові, - наголосив він.

Зеленський додав, що приймає це та рухається вперед.

У мене немає часу комунікувати усі мої рішення із суспільством. У моєму гаманці у мене немає медіа, зовсім, щоб хтось допомагав комунікувати, – резюмував президент.

Новина доповнюється...

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"За пів року зустріч не відбулася": Кличко заявив, що Зеленський уникає його "За пів року зустріч не відбулася": Кличко заявив, що Зеленський уникає його
Міський голова Києва Віталій Кличко відповів на слова Володимира Зеленського, який під час сьогоднішньої пресконференції розповів про тиск силовиків на мера Києва, у чому той обвинувачує команду президента.
"Прошу вибачення у громадян України": Бутусов перепросив за емоції на пресконференції і неповагу до Зеленського "Прошу вибачення у громадян України": Бутусов перепросив за емоції на пресконференції і неповагу до Зеленського
26 листопада відбулася суперечка між журналістом і президентом України Володимиром Зеленським під час пресмарафону.
Loading...
Load next