«Заводять як сакральну жертву»: Арестович про поведінку Бутусова на пресконференції Зеленського

«Заводять як сакральну жертву»: Арестович про поведінку Бутусова на пресконференції Зеленського
26 листопада відбулася суперечка між Бутусовим та президентом України Володимиром Зеленським під час пресмарафону.

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович заявив, що журналіста Юрія Бутусова, у якого виник конфлікт із президентом Володимиром Зеленським під час пресмарафону, «заводять як сакральну жертву». Про це написав у Facebook. 

Ані він, ані численні співчуваючі не бачать абсолютно очевидного — Бутусова заводять як сакральну жертву, вже спланували його як чергового Гонгадзе, — сказав він.

За інформацією Арестовича, з такими темпами Бутусову «залишається вже дуже недовго», а «рахунок пішов на дні, максимум — тижні».

Його ліквідують — ті, хто його і накачує. І це за планом стане сигналом до початку масових заворушень — зі щирим обуренням громадян. І все це на тлі концентрації російських військ на кордоні. Ясний сценарій?.. Ідеальне поле гри для Росії, — написав він.

Арестович запевнив, що Бутусов "неадекватний". 

Те, що він уже не цілком адекватний, це було видно на пресконференції. Ніхто при здоровому глузді не дозволить собі так розмовляти з президентом країни, — написав він.

Як зазначив Арестович, історія з пострілом з гармати, показала це абсолютно точно.

 - Підставив країну, - Підставив армію, - Підставив професію, - приписав собі стрілянину по живих людях, вистріливши давно і на полігоні, - зазначив радник. 

Він також заявив, "якщо журналіст сфотографувався зі зброєю або у формі з нашивкою – він прийняв бік і більше не може бути журналістом та висвітлювати події у конфлікті".

Строго формально він більше не може вважатися журналістом з точки зору професійної етики. Комісія з журналістської етики мала б дати цьому відповідну оцінку. «Військовий експерт», який ні дня не служив в армії, який не відрізняє «головнокомандувача» та «верховного головнокомандувача» і не знає, що підрозділи ВТрО взагалі не мають на озброєнні артилерійських знарядь, крім мінометів, не встигають перевірити інформацію, але шість разів виправляють власний пост постфактум, - запевняє Арестович.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

 

Читайте також
Бутусов судитиметься із Зеленським після звинувачення у провокації на Донбасі Бутусов судитиметься із Зеленським після звинувачення у провокації на Донбасі
Бутусов вважає, що його запросили на пресмарафон заради дискредитації
"Прошу вибачення у громадян України": Бутусов перепросив за емоції на пресконференції і неповагу до Зеленського "Прошу вибачення у громадян України": Бутусов перепросив за емоції на пресконференції і неповагу до Зеленського
26 листопада відбулася суперечка між журналістом і президентом України Володимиром Зеленським під час пресмарафону.
"Укрзалізниця" має борги у сотні мільйонів доларів, – Зеленський "Укрзалізниця" має борги у сотні мільйонів доларів, – Зеленський
Під час сьогоднішньої пресконференції у Києві Володимир Зеленський повідомив, що АТ "Укрзалізниця" має борги по кредитах у розмірі сотень мільйонів доларів. Основною ж причиною є те, що підприємство брало кредити за надто високою ставкою.
Loading...
Load next