Диктаторська пропаганда влаштувала "шоу": Лукашенко приїхав на кордон до мігрантів

Диктаторська пропаганда влаштувала "шоу": Лукашенко приїхав на кордон до мігрантів
Олександр Лукашенко відвідав табір біженців на кордоні Білорусі та Польщі.

Диктатор Олександр Лукашенко вирішив відвідати табір біженців на кордоні Білорусі та Польщі. Про це повідомляє телеграм-канал "Пул Первого". 

Там він демонстративно провів переговори з нелегалами. Відео з прибуттям Лукашенка опублікували одразу пропагандистські ЗМІ і телеграм-канали. На кадрах можна побачити сумний вираз обличчя диктатора, який дуже серйозно слухає нарікання мігрантів. 

Зазначимо, що мігранти скаржилися Лукашенку, а той слухав переклад їхніх слів. Він демонстративно закликав взяти дані у літньої мігрантки, родичі якої нібито зникли безвісти. Самопроголошений президент цинічно казав, що "не займатиметься політикою на долі мігрантів".

На показове шоу диктатора залучили навіть дітей. Лукашенко тиснув їм руки та пригортав до себе. Він питав, чи вистачає нелегальним мігрантам місць у таборі і чи хочуть вони повернутися на батьківщину. Дівчинка-підліток навіть заявила, що "було б добре, якби всі президенти були такі ж, як Лукашенко"

Своєю чергою, диктатор пообіцяв, що "зробить усе, чого захочуть мігранти, навіть якщо це буде погано для поляків, латишів чи ще когось".

Нагадаємо, раніше Олександр Лукашенко, який називає себе президентом Білорусі, в інтерв'ю ВВС погрожував ліквідувати структури в республіці, які фінансують країни Заходу.

 

Читайте також
Порушення білоруського кордону: військового аташе України викликали до республіки Порушення білоруського кордону: військового аташе України викликали до республіки
Міністерство внутрішніх справ України категорично спростовує заяву Державного прикордонного комітету Білорусі про те, що український військовий вертоліт Мі-8 нібито порушив державний кордон Білорусі.
Додаткова охорона державного кордону з Білоруссю: Данілов проведе нараду в Луцьку Додаткова охорона державного кордону з Білоруссю: Данілов проведе нараду в Луцьку
Секретар РНБО Олексій Данілов проведе міжвідомчу нараду в Луцьку. Головним питанням порядку денного є охорона державного кордону з Білоруссю.
"Під дулами автоматів їх супроводжують до кордону", - Монастирський про те, як мігранти потрапляють на кордон Білорусі та Польщі "Під дулами автоматів їх супроводжують до кордону", - Монастирський про те, як мігранти потрапляють на кордон Білорусі та Польщі
Денис Монастирський розповів, що мігранти потрапляють на кордон Білорусі та Польщі під виглядом туристів.
Loading...
Load next