Байден відреагував на заяву Зеленського про можливість держперевороту (відео)

Байден відреагував на заяву Зеленського про можливість держперевороту (відео)
Після заяви Зеленського про держпереворот радник США з національної безпеки Джейк Салліван провів телефонну розмову з керівником Офісу президента України Андрієм Єрмаком з приводу подій останнього часу.

Президент США Джо Байден висловив занепокоєння через заяву про можливість державного перевороту в Україні. Про це повідомляє "Голос Америки".

Мене це хвилює. Дивіться, ми підтримуємо територіальну цілісність України, ми підтримуємо їхню здатність управляти своєю державою, - зазначив у п’ятницю президент Сполучених Штатів під час розмови з журналістами.

Відео: "Голос Америки".

На питання, чи буде він обговорювати цю ситуацію із президентом України Володимиром Зеленським, Джо Байден відповів: “Цілком можливо”.

26 листопада під час пресмарафону президент України Володимир Зеленський заявив, що має інформацію про підготовку спроби державного перевороту в Україні 1-2 грудня за участю «представників Росії».

Пізніше цього ж дня радник США з національної безпеки Джейк Салліван провів телефонну розмову з керівником Офісу президента України Андрієм Єрмаком з приводу подій останнього часу.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Важливі вчинки": Зеленський прокоментував свою заяву щодо слів Байдена про вступ України в НАТО "Важливі вчинки": Зеленський прокоментував свою заяву щодо слів Байдена про вступ України в НАТО
Володимир Зеленський задоволений результатами проведеної телефонної розмови із президентом США Джо Байденом, яка відбулася ввечері 7 червня. Однак, в Офісі президента дещо виправили пресреліз щодо слів Байдена про підтримку євроатлантичної інтеграції України.
Розмова після розмови: Байден планує поговорити із Зеленським цього четверга Розмова після розмови: Байден планує поговорити із Зеленським цього четверга
Головною темою для обговорення стане вчорашня розмова Байдена і Путіна.
Вступ України в НАТО: Блінкен назвав умову Вступ України в НАТО: Блінкен назвав умову
Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна продовжує докладати всіх зусиль для вступу до НАТО, однак є певні перешкоди.
Loading...
Load next