Єрмак обговорив з Нуланд деталі візиту Зеленського до США

Єрмак обговорив з Нуланд деталі візиту Зеленського до США
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак провів телефонну розмову із заступницею держсекретаря США Вікторією Нуланд під час якої обговорили деталі майбутнього візиту Зеленського до США.

Нуланд запевнила Єрмака в непохитній підтримці з боку Вашингтона територіальної цілісності і суверенітету України, а також у питаннях реалізації Мінських домовленостей щодо мирного врегулювання ситуації на Донбасі, повідомляє пресслужба Офісу Президента. 

Співрозмовники обговорили деталі майбутнього візиту Президента України Володимира Зеленського до Штатів на запрошення президента США Джо Байдена, - повідомили в ОП.

Також своєю чергою Андрій Єрмак розповів Вікторії Нуланд про впровадження реформ в Україні задля її трансформації в прозору та конкурентоспроможну країну й розповів про кроки щодо реалізації європейських і євроатлантичних прагнень нашої держави. 

Зокрема, американська посадовиця зазначила, що продовження розпочатих реформ для зміцнення України є надзвичайно важливим кроком. В першу чергу це стосується реформи у сфері корпоративного управління та боротьби з корупцією, й запевнила у підтримці з боку Сполучених Штатів цих зусиль.

Нагадаємо, нещодавно президенти Володимир Зеленський та Джо Байден провели телефонну розмову. Сторони говорили в першу чергу про ситуацію на Донбасі. Зокрема своєю чергою Джо Байден сказав Зеленському, що він "твердо відстоюватиме суверенітет України", а також заявив, що запросить його до Білого дому "цього літа після повернення з Європи".

Читайте також
Зеленський прибуде з офіційним візитом до США Зеленський прибуде з офіційним візитом до США
Адміністрація президента Сполучених Штатів офіційно направила запрошення президенту України Володимиру Зеленському відвідати Вашингтон.
Зустріч Байдена та Зеленського в Україні може відбутись найближчим часом, - Єрмак Зустріч Байдена та Зеленського в Україні може відбутись найближчим часом, - Єрмак
Керівник Офісу президента Андрій Єрмак анонсував можливу зустріч президентів України та Сполучених Штатів Володимира Зеленського і Джо Байдена, яка може відбутись вже найближчим часом.
Справа не у "Нафтогазі": зустріч Зеленського з Байденом перенесли Справа не у "Нафтогазі": зустріч Зеленського з Байденом перенесли
Дати зустрічі лідерів України та Сполучених Штатів змістили через логістичні та протокольні нюанси.
Loading...
Load next