Янукович в суді оскаржуватиме постанову ВР про його відставку у 2014

Янукович в суді оскаржуватиме постанову ВР про його відставку у 2014
Четвертий Президент має намір оскаржити законність ухвалення парламентом Постанови про його нібито самоусунення з посади глави держави.

Віктор Янукович подав позов до Окружного адміністративного суду Києва проти Верховної Ради України. Про це повідомив прессекретар Віктора Януковича Юрій Кірасір.

22 лютого 2014 року депутати Верховної Ради ухвалили Постанову «Про самоусунення Президента України від виконання конституційних повноважень та призначення позачергових виборів Президента України».

Це антиконституційне рішення — ухвалене деякими депутатами в ейфорії впевненості у своїй безкарності, а іншими — у страху перед шаленими озброєними радикалами. Цю Постанову можна сміливо перейменувати на «Постанову про державний переворот», - йдеться в повідомленні.

Кірасір заявив, що Парламент, не маючи повноважень, "розтоптавши закон, захопив владу і саме цей шлях вкинув Україну в катастрофу".

Втрата Криму, розв'язання війни на Донбасі, пограбування власного народу, мільйонів українських біженців по всьому світу, скорочення населення, перетворення держави на найбідніше в Європі, втрата суверенітету – жахлива ціна, яку заплатив багатомільйонний народ, лише заради захоплення влади за будь-яку ціну та спрагу наживи купки авантюристів.

Нагадаємо, нещодавно ДБР за погодженням з прокурором Офісу Генпрокурора повідомили про чергову підозру експрезиденту України Віктору Януковичу як очільнику організованої злочинної групи.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Янукович добився свого! ЄСПЛ прийняв до розгляду його справу Янукович добився свого! ЄСПЛ прийняв до розгляду його справу
Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) почав розглядати скаргу колишнього президента України Віктора Януковича. Він скаржиться, що суди і правоохоронці були упереджені до нього.
Порошенко має намір судитись з Гордоном за наклеп про "змову з Путіним" (відео) Порошенко має намір судитись з Гордоном за наклеп про "змову з Путіним" (відео)
Адвокати експрезидента та лідера партії "ЄС" Порошенка судитимуться з українським журналістом Дмитром Гордоном через його висловлювання про "змову з Путіним" та нібито навмисної "здачі" Маріуполя проросійським бойовикам у 2014 році.
Loading...
Load next