Суд відмовився заарештувати Савченко і повернув до прокуратури справу про "теракт у Раді"

Суд відмовився заарештувати Савченко і повернув до прокуратури справу про "теракт у Раді"
Броварський міськрайонний суд Київської області відмовився взяти під варту колишню нардепку Надію Савченко у справі про "теракт в Раді".

Навесні 2018 року Савченко запідозрили в причетності до справи керівника "Офіцерського корпусу" Володимира Рубана, вони нібито планували здійснити теракт у Верховній раді. Їх заарештували, але через рік випустили з-під варти.

Колишній генпрокурор Юрій Луценко заявляв про те, що вони нібито готували мінометний обстріл будівлі українського парламенту.

Новину про відмову суду заарештувати Савченко і повернення до прокуратури справи про "теракт у Раді" Надія Савченко опублікувала на своїй Facebook-сторінці.

Обвинувальний акт, із звинуваченням Надії Савченко і Володимира Рубана "в підриві Верховної Ради мінометами з баржі, яка пливе по Дніпру", повернуто прокурору, з причини необгрунтованості обвинувачення!

У запобіжному заході у вигляді тримання під вартою Надії Савченко і Володимира Рубана, прокурору, відмовлено!

Нагадаємо, що нещодавно Надії Савченко та її сестрі вручили підозру за підроблені COVID-cертифікати. Сестрам Савченко вручили підозру за використання фейкових сертифікатів про вакцинацію.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Візовий режим між Україною та Росією: можливі наслідки Візовий режим між Україною та Росією: можливі наслідки
РНБО вважає, що запровадження візового режиму України з Росією може мати негативні наслідки, зважаючи на позицію країни-агресора щодо України.
Михайло Подоляк відреагував на опублікування Яніною Соколовою документів про "вагнерівців" Михайло Подоляк відреагував на опублікування Яніною Соколовою документів про "вагнерівців"
Офісу президента не сподобалося, які документи оприлюднила Соколова.
Комітет ООН схвалив оновлену резолюцію про Крим Комітет ООН схвалив оновлену резолюцію про Крим
Третій комітет ООН схвалив проєкт оновленої резолюції Генасамблеї ООН про ситуацію в окупованому Криму.
Loading...
Load next