Депутати від ОПЗЖ провели акцію в Києві з радянськими прапорами

Депутати від ОПЗЖ провели акцію в Києві з радянськими прапорами
Проросійський нардеп Віктор Медведчук та лідер партії ОПЗЖ Юрій Бойко взяли участь в акції до Дня перемоги, яка проходила з червоними прапорами та покладанням квітів.

Учасники акції провели хвилину мовчання та поклали до памʼятника квіти. Деякі скандували "Слава визволителю Києва! Тричі слава, слава, слава!", повідомляє видання LB.ua.


Зокрема разом із Медведчуком та Бойком,  участь в акції також взяли скандальний нардеп Ілля Кива, Сергій Льовочкін та Вадим Рабінович. Депутати приїхали до пам’ятника радянському генералу Миколі Ватутіну на машинах, стилізованих під військові, з написом "З Днем перемоги". На авто також були закріплені прапор України, партійна символіка та червоні прапори. 

Зазначимо, що за даними Нацполіції, попри заборону на використання символіки тоталітарних режимів, сьогодні, у День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, червоні прапори також виявили в Житомирській і Миколаївській областях, а також у Запоріжжі.

Нагадаємо, що в Україні діє заборона на використання символіки тоталітарних режимів. Зокрема, стаття 436 -1 Кримінального кодексу України встановлює, що виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки і пропаганда комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів карається позбавленням волі на строк до 5 років.

Читайте також
Натякнув на вихід з партії: Кива звинуватив Бойка в продажі "ОПЗЖ" на Полтавщині (відео) Натякнув на вихід з партії: Кива звинуватив Бойка в продажі "ОПЗЖ" на Полтавщині (відео)
Ілля Кива неодноразово потрапляв в скандали через свою неадекватну поведінку. Так, цього разу нардеп вимагає від Бойка пояснити, яка роль самого Киви в розвитку ОПЗЖ при цьому він не підбирав слів й ображав своїх однопартійців.
Більше не "наукивець": МОН відмовило Іллі Киві у присудженні наукового ступеня Більше не "наукивець": МОН відмовило Іллі Киві у присудженні наукового ступеня
Депутат від "Опозиційної платформи — За життя" Ілля Кива захистив кандидатську дисертацію із державного управління у квітні.
"Легко приклеїти ярлик "тупиці чи бика": Кива заявив, що навмисно створює навколо себе скандальні ситуації "Легко приклеїти ярлик "тупиці чи бика": Кива заявив, що навмисно створює навколо себе скандальні ситуації
Політик каже, що упродовж багатьох років працював над відповідним образом.
Loading...
Load next